Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
--- Citat: gokiSP - 03 Prosinac, 2009, 13:06:04 ---da da svi znaju da svaki sp pere svaku srku ;D..bas se pitam zasto niko na ph ne vozi srku nego svi runnere :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ova nije za ph...jel ima ikoji zracnjak na PH? aj dont tink sou. Ovo je za gust ne za trke :glasses9:
interceptor:
kolega...odličan projekt...samo naprijed :icon_thumright:
CoK:
Ajmo dalje ;D Sto se tice nosaca...kao sto sam napisao od BB org mi ne pase jer je predug,a moj BRAT* je imao jedan polovni koji je skupljao prasinu u radioni kod njega. Nakon malo kemijanja,posto nismo znali u sta se upustamo (al na greskama se uci),bilo nam je bitno to zabit gore pa da dobimo barem neku viziju kako bi to trebalo stajati...radi se o sljedecem. Nosac masine od 50ccm vrlo je slican nosacu sto ide između rame 150ccm pa sam ga odlucio iskoristiti na isti nacin. On na jednoj od ''ruka'' ima zavarenu piksu za centriranje masine,koja je smetala,tako da je to bio prvi korak...REZI!!! ::)
Nakon tog rezanja pikse sa nosaca,stavili smo proizvoljno masinu gore pa da vidimo kako dalje...
I slika iz avatara ;D
Eto. To je bio pocetak svega sto sljedi...
Uzeci u obzir gibanje masine,vibracije i opcenito polozaj i cvrstocu tog nosaca,zakljucio sam da nece igrat. ::)
Najbolja opcija mi se cinila izraditi nosac sto ce se pokazati kao dobar potez u nastavku :icon_thumright:
*BRAT citaj Doc-sr150 ::)
steeef:
misliš skakala bi gore dolje na nosaču?
gokiSP:
naravno da bi..ja imam neku ideju za nosac al mi se neda crtat trenutno :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju