Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (266/411) > >>

CoK:
Evo sklopljeno je napokon, bolje je nego sto je bilo, ali zadovoljan nisam  :redface:

Moram jos napraviti nosace za grill na auspuhu i...sta ja znam...plastike pokraj farova staviti, serijske opruge na kvacilo i ler diznu zamjeniti, i staviti poklopac dekla i to je to, nema vise raskapanja. Vidjet cete na slikama da su i fuzici gore od 150

Sljedece i sta cu ulagat ce vjerojatno biti servis neki, i zelim taj polini kevlar, jer sam probao obje srke od brace u brodu i obje idu odlicno i zakljucili smo da je do remena...NADAM SE DA JE!  :toothy3:

Veliko hvala edi fakeru na felgi :)

edo haker:
ooo sjetio si me se :-D a bas gledam da te j**** hahahhahah

ma nis frende ostalo je jos nes pa cemo se dog ljudi smo....

ak nis moja vozilica se sad vrti puuuno vise nego tvoja (nisam reko srka nego vozilica ) :-P

CoK:
NIKAD ti to necu zaboraviti!!  :redface:

al ok, sto god tebe usrecuje  ::)

[SB]Replica 180:
izbaci ovaj pokrov spuha i sam zavari 3 nosaca za gril ,kao sto igor i ja imamo! tak izgleda najcisce!  :hello:

pajo:
što seriske opruge kvačila?kakve su sad gore?
ja sam se isto dvoumio između polini remena i dayco koji je za 2mm uži.a opet polini je najduži koji ima u ponudi(837)a malo me strah samo radi pucanja tog kevlara?
tako da sam na kraju uzo dayco(835).ali sad kako su došli topli dani kevlar bi lego samo tako.
inače sr-ka je bona :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju