Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
duje87:
jebeno je ispalo :icon_thumright:
samo steta sta taj sprej je totalno nezahvalan ,na suncu otpada,u dodiru s benzinon se matira..al milina je za radit s njin naspram šprice
Iwo SR Tuono:
nisi ti toliko puno tog ni polakirao koliko si slika okačio :toothy12: :toothy12:
M!cko46:
Imas na scooter attack-u one kao poklopce zmigavaca i stopa to bi mu lijepo stojalo a kosta 20e mislim :dontknow:
igor.sb:
--- Citat: M!cko46 - 04 Svibanj, 2011, 14:33:08 ---Imas na scooter attack-u one kao poklopce zmigavaca i stopa to bi mu lijepo stojalo a kosta 20e mislim :dontknow:
--- Kraj citata ---
ono prelistaj malo temu unazad
CoK:
--- Citat: duje87 - 04 Svibanj, 2011, 14:23:23 ---jebeno je ispalo :icon_thumright:
samo steta sta taj sprej je totalno nezahvalan ,na suncu otpada,u dodiru s benzinon se matira..al milina je za radit s njin naspram šprice
--- Kraj citata ---
ovo me cisto zanima, al sad da cu proljevat benzin po plastikama da idim oce se ogulit boja, necu :D
razmisljam o mat bezbojnom ali sada ovaj tjedan ne dolazi u obzir, ne da mi se vise
za blatobran nemam dosta spreja tako da ce on cekati, a danas kuciste filtera jos moram zavrsit
--- Citat: stefek - 04 Svibanj, 2011, 14:00:07 ---nemoj bit kirbajac cok i stavljat ikakve trakice na felge..i njih samo u mat crnu ;)
--- Kraj citata ---
nikako nikako!! ;D
vidjet cu kako ce stajati siva, ako mi se nece svidati ide u crno...jbg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju