Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (239/411) > >>

CoK:

--- Citat: vanjossi - 31 Ožujak, 2011, 22:21:37 ---imam ja od polinia ako hoces bas tvrde,ali ima uopće smisla stavljat takve

imam i federe za 4T probao sam sa crvenima oni su najtvrđi iz tog paketa ja mislim, hvataju par sto okretaja vise od serijala, serijala je meni hvatala na 3000

--- Kraj citata ---
ja sam probao zute nekakve i bili su ko serijski, nikakvi

ne treba mi jos 1000 okretaja vise na startu, ako spuh sjedne onda te ili crvene malossi...  :dontknow:

vanjossi:
ja bih vozio na serijskim federima da mogu, al je jako loš start sa pm-om onda

koje imas lamele na usisu?

CoK:

--- Citat: vanjossi - 31 Ožujak, 2011, 22:39:00 ---ja bih vozio na serijskim federima da mogu, al je jako loš start sa pm-om onda

koje imas lamele na usisu?

--- Kraj citata ---
0,35 polini mislim  :icon_scratch:

Drnda:
ajde da te pitam odmah, znaci idem malim gasom tj okretajima, i puknem full gas, treba mu recimo sekundu da se razvrti posteno, znaci prima gas ok, ali ono razvrtavanje nije kao kod 70 ccm, sad jel se moze to rijesiti pola grama ili gram laksim rolicama ili treba multivar?

CoK:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Ožujak, 2011, 22:58:28 ---ajde da te pitam odmah, znaci idem malim gasom tj okretajima, i puknem full gas, treba mu recimo sekundu da se razvrti posteno, znaci prima gas ok, ali ono razvrtavanje nije kao kod 70 ccm, sad jel se moze to rijesiti pola grama ili gram laksim rolicama ili treba multivar?

--- Kraj citata ---
ma da?  :hmh:

multivar je rijesenje svih problema...ili tek pocetak ;)

nabavi gram lakse role od ovih koje imas ali u dimenziji multivara 20 x 17...da vidis veselja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju