Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (233/411) > >>

ziloryder:
Cok svaka cast nimi zao sta sam procita 50 strana  :notworthy:

209:

--- Citat: fatal1ty - 29 Ožujak, 2011, 22:59:53 ---Taj tvoj bivsi vxr sam ja vidio nakon šta si ga prodao ( pred cca 2 godine ) u trnavi rasturen do bola. Neznam u kakvoj je sad stanju,ali onda je bio na dobrom putu da nebi lampaš na njega naslonio.

Eh da, od R6 sat laže pri 160  za 16km/h, znači pokazuje 176km/h. Od R1 sumnjam da je nešto točniji pa eto za usporedbu radi ( R6ica je 2002g). 7 sec do 100 je jebeno vrijeme ubrzanja za skuter .

--- Kraj citata ---

Tadasnji vlasnik ga je razbio par tjedana nakon sto ga je kupio i od tad je stajao do sad nedavno. Imam sliku od sudara negdje ..

Neka je i 140 isao u krajnjoj, bez polini primara nije lose. Mislim da bi s njime jos nesto sitno dobio a isto i sa malossi glavom da je tada postojala.

2TDottore:
nemoguce da sa duzom getribom ide samo 145 jer je moj vxr kojeg je isto sven slagao a zna sven o kojem je vxr-u rijec jer sam ga kupio od hinjavca i niko nezna valjda osim svena sta je radjeno po tom motoru osim sta je imao komplet prijenos slozen i serdarevica a po pricama je imao serijsku getribu ja naravno to nisam iso provjeravat iso je 145gps ja ga natjero preko nekoliko puta na autoputu...on je imao samnom od 0 do pravih 100 oko 8-8.5s isto isprobano sa par auti koji imaju tvornicki takvo ubrzanje

fatal1ty:

--- Citat: 2TDottore - 30 Ožujak, 2011, 13:42:38 ---nemoguce da sa duzom getribom ide samo 145 jer je moj vxr kojeg je isto sven slagao a zna sven o kojem je vxr-u rijec jer sam ga kupio od hinjavca i niko nezna valjda osim svena sta je radjeno po tom motoru osim sta je imao komplet prijenos slozen i serdarevica a po pricama je imao serijsku getribu ja naravno to nisam iso provjeravat iso je 145gps ja ga natjero preko nekoliko puta na autoputu...on je imao samnom od 0 do pravih 100 oko 8-8.5s isto isprobano sa par auti koji imaju tvornicki takvo ubrzanje

--- Kraj citata ---

A dobro sad, nije ni bitno jel ide 130-145...kad tu brzinu tak i tako navlači. Bitnije je ipak do 100 kak ide zbog pretjecanja, ipak je to scoot pa se podrazumijeva gradska vožnja više.8s do 100 je super rezultat  :icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: fatal1ty - 30 Ožujak, 2011, 14:42:15 ---
A dobro sad, nije ni bitno jel ide 130-145...kad tu brzinu tak i tako navlači. Bitnije je ipak do 100 kak ide zbog pretjecanja, ipak je to scoot pa se podrazumijeva gradska vožnja više.8s do 100 je super rezultat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

istina....do 120 je doslovno preskako aute na cesti a dalje je vec lagano nabiranje i to je i vise nego dosta za po gradu ili neku otvorenu staru cestu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju