Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (230/411) > >>

2TDottore:
nije stvar u tome ko sta slaze i za koju namjenu nego to sam stavio samo da se ne podcjenjuje 4T...  :glasses9:

CoK:

--- Citat: 2TDottore - 28 Ožujak, 2011, 21:32:16 ---nije stvar u tome ko sta slaze i za koju namjenu nego to sam stavio samo da se ne podcjenjuje 4T...  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ovdje nije rijec o podcjenjovanju  :dontknow:

2TDottore:
zaebavam se ja....sl bez obzira na sve motor ti nejde nikam....hahahahahaaa :P

CoK:

--- Citat: 2TDottore - 28 Ožujak, 2011, 21:40:48 ---zaebavam se ja....sl bez obzira na sve motor ti nejde nikam....hahahahahaaa :P

--- Kraj citata ---
a sj#bo si me sad...snimit cu ja filmic samo za tebe da ide ispod 10, moze?

kolko oces? kolki je prosijek da se skuter moze prozvati nabudenim? jer sa joletom te sekunde padaju drasticno

igor.sb:

--- Citat: 2TDottore - 28 Ožujak, 2011, 21:27:34 ---gledaj sta je pravi vxr i nema tog 2T za kojeg ja znam da ga ima u startu.....ima 7s do 100 i od kad je stavljena duza getriba ide 160 gps i da se radi malo na olaksavanju jos da se recimo slaze za neki drag ili trke bio bi pravi stroj

--- Kraj citata ---

nek dođe sven i nek napise LOL

bar on to nikad nije tvrdio, te price su pocele od bmwlika i exfreeridera  :dontknow: :dontknow:

i na ssu je fino pisao, da mu bolje pase sp po svomu, osim sto je kod vxra prednost moment, ali zivcanost i sve 2t rulla  :dontknow:

a ovaj s vxrom i spuhom od 50 se fura na jurcu, nis novo  :toothy3:  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju