Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
2TDottore:
--- Citat: CoK - 27 Ožujak, 2011, 22:02:17 ---pa daj si stani bokte! il si se usro? :laughing7:
--- Kraj citata ---
a kak da se stanem....pjeske....moze al daj mi sam malo fore da se zaletim i mos krenut i mozda me stignes tam negdje poslje 200m kad se umorim....hahahaha xD
vanjossi:
moj i pajin sp su dosta glasniji a vrte se 7800
i da ova koso ćukica po meni nepotrebno kad ju koristis do pola :laughing7:
CoK:
--- Citat: vanjossi - 27 Ožujak, 2011, 22:06:49 ---moj i pajin sp su dosta glasniji a vrte se 7800
i da ova koso ćukica po meni nepotrebno kad ju koristis do pola :laughing7:
--- Kraj citata ---
sta cu, bila je za dobre pare :laughing7:
cukica je za motore predvidena...barem je tocna :dontknow:
--- Citat: 2TDottore - 27 Ožujak, 2011, 22:05:28 ---a kak da se stanem....pjeske....moze al daj mi sam malo fore da se zaletim i mos krenut i mozda me stignes tam negdje poslje 200m kad se umorim....hahahaha xD
--- Kraj citata ---
moze, ali moj si prije 200 GARANT! :redface:
2TDottore:
--- Citat: CoK - 27 Ožujak, 2011, 22:11:22 ---moze, ali moj si prije 200 GARANT! :redface:
--- Kraj citata ---
no doro dosta zaebancije....kae sa srkom....jel se ti to zajebavas il je to stvarno tak kak je na filmicu ???
dino_180:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 27 Ožujak, 2011, 21:44:46 ---torsion control ne treba trpati na bb, jer ne pase :hello:
--- Kraj citata ---
malossi torsion niti ne sjeda u kvačilo do kraja kao serijski crni nego na onaj rub.ja sam imao dugi bjeli malossi i crni serijski torsion.kad staviš malossi polutke se ne šire do kraja jer fizički se neda s stisnut ali ako staviš malossi torsion i karatki malossi bjeli to ti je to.tako sam ja imao na svom sp.i zelene federe kvačila polini kevlar vario i 13,5 rolice.
@cok metni si malossi torsion i kratki bjeli pa s tim uštelaj.meni je tako najbolje išao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju