Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (23/411) > >>

CoK:
Napokon malo akcije...danas otisao po masinu i sve pohvale DELUXU i Brici na kombinaciji. Masina je od oka u vrlo dobrom stanju i sto je najbolje komplet je (instalacija i popratni djelovi,felga,spuh...) ali je rijec o 125ccm. Ni to ne igra toliku ulogu,bitno je da su sve komponente tu i da se moze krenuti sa slaganjem.  :toothy9: Vise cu znati o masini kada otvorim blokove. Slike i update sutra  :hello:  :icon_thumright:

wonderkid:
bolje ti dns baci slike da mi to vidimo  :)

Bruno1990:

--- Citat: CoK - 23 Prosinac, 2009, 00:27:15 ---Napokon malo akcije...danas otisao po masinu i sve pohvale DELUXU i Brici na kombinaciji. Masina je od oka u vrlo dobrom stanju i sto je najbolje komplet je (instalacija i popratni djelovi,felga,spuh...) ali je rijec o 125ccm. Ni to ne igra toliku ulogu,bitno je da su sve komponente tu i da se moze krenuti sa slaganjem.  :toothy9: Vise cu znati o masini kada otvorim blokove. Slike i update sutra  :hello:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jbg drago mi je da je to rijeseno, danas cemo mi slagat ono a na ljeto se zna sta ce bit haha...(jedino mi je zao kaje je 125,)...to je samo za divljanje  :icon_thumright:

CoK:
Raskomadao masinu danas... uglavnom klip cilindar su tip top sto je super jer ce morat posluzit dok ne nabavim termo grupu 150,radilica je  :'( ....spigana  sa strane variomata...lezaj sa iste strane je bio los i mislim da je to uzrok. Peh...zadovoljan sam jer mi je prioritet bio CDI i bobina,termo grupa i naravno ta radilica. Imam drugu,na reparaturi je ali nece skoro mislim. Rastavio sam danas i prijenos,pocupo lezajeve (osim iglicastih :dontknow:) i tako...ugl stanga...bez radilice nemogu nis.

Evo zanimljive stvari koju nisam znao...slika je malo losija ali shvatit cete:

Unutra nije broncana piksa vec iglicasti lezaj...znaci da taj nebude vristo

CoK:
Evo mali update...nabavio struju od sr150 u malo losijem stanju,precvikan konektor reglera pa sad kemije. U ponedjeljak blokovi i felga na pjeskarenje,lezajevi radilice i semerinzi,i lezajevi i semerinzi prijenosa kupljeni...radilica je jos upitna i jedino mi ona fali za sklapanje masine,a to ce nadam se sljedeci tjedan.  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju