Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
Eto danas nesto trkeljao malo posto je snijeg pao,pa se ima viska vremena za ostale pi*darije oko skutera. Ukratko,navoji glavcine :sad1: ...svima poznato da se izlizu nakon nekog vremena,odnosno nakon nekog krakana sto ih pretegne,pa nejde van,pa ako se sjeti jos da ubaci ljepila za serafe i to se sve onda tak lijepo stisne da kad vadis vijak,koda otvaras bocu sampanjca... :angry9: (izljev bijesa)...Nis posebno,rupe prosirene borerom 8mm (ide se na M10navoj),ureznice M10 (od prve do trece) i pomalo. Uz podmazivanje,ispuhivanje spene da se ne osteti novi navoj,posto je aluminij jako mekan materijal, i odokativno drzanje ureznice u nekakvoj ravnini i to je rijeseno.
Neznam sad koji je promjer rupa na felgi,izmjerit cu,dali treba i njih prosirivati? Valjda treba malo...
igor.sb:
--- Citat: CoK - 14 Prosinac, 2009, 20:01:25 ---Neznam sad koji je promjer rupa na felgi,izmjerit cu,dali treba i njih prosirivati? Valjda treba malo...
--- Kraj citata ---
moras na 10 :toothy11:
fatal1ty:
--- Citat: igor.sb - 15 Prosinac, 2009, 13:31:53 ---moras na 10 :toothy11:
--- Kraj citata ---
mrvicu više od 10 ;D :icon_tongue:
CoK:
:icon_thumright:
CoK:
Danas sam malo mozgao (jako malo) oko polozaja amortizera i visine skutera,uzeci u obzir vase kritike na visinu skutera,trazio sam neko drugo rijesenje. Iako mi je par ljudi reklo (neki i vise puta :angry7: '') da je u redu da amortizer stoji u koso, nisam se mogao pomiriti sa time pa sam napravio sljedece... izbusio sam rupu na postojecem nosacu 30mm od rupe original prihvata za amortizer,tako da ga ipak malo ispravi da nebude velika kosina. Odmah sam to isprobao sa novim amortizerom od 150 i cini mi se da ce tako i ostati :icon_thumright:
Moram jos odlucit koji ce amortizer ostat na skuteru...onaj od 50 je tanji ali iste duzine i podesiva je tvrdoca,a opet od 150 je predviđen za to. A ovog nema bas puno ljudi i u slucaju da bi ostavio od 150 neznam sto bi s njime kad mi je toliko drag :toothy10:
Sta da radim? (i gianelli nemoj napisat da ti ga poklonim jer nista od toga)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju