Tehnički kutak > Napravi sam
poliranje
marko209vx:
evo jedan moj uradak, deklo vxr. prvo skinuta farba desolom, pa vodobrusni redom, i na kraju polirka sa spuzvom i plava kreda. nakraju malo prodeno sa vunenim nastavkom za polirku.
bas sam sad ispolirao tubove, isto rucno naj#bo sam se pun k...
i da sve radeno rucno, samo finis sa polirkom mada rucno poliranje ispadne gotovo isto, samo je sa polirkom brze.
i da ja sam sad poceo polirat na drugciji nacin, koristim obicne brus papire, tj nisu obicni nego specijalni za poliranje brodova, kod farbanja auta itd..samo sto ih ima kupit samo za veliku polirku na čičak traku. radi se na suho bez vode.
domagoy 46:
--- Citat: gumy - 02 Prosinac, 2009, 12:57:34 ---s obzirom da si samo rukom radio super je ispalo! ako neko želi malo više se baciti u poliranje, trebalo bi nabaviti bijaks električni(od200kn pa nadalje), i kupe se nastavci za poliranje (vate - 20ak kn par komada) i s time se puno bolje da ispolirati i kraće traje nego ribanje rukom!
evo kako ispadne kad se s vatom to finišira.
--- Kraj citata ---
sta je to bijaks električni..i ja se bavim poliranjem u slobodno vrijeme...pa me zanima sta je to?
gumy:
pa imaš dvje vrste, električni i zračni (što na kompresor spajaš)
gokiSP:
objasni covjeku sta je biax :icon_biggrin:
domagoy 46:
--- Citat: gokiSP - 03 Prosinac, 2009, 00:24:53 ---objasni covjeku sta je biax :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ako nije problem :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju