Tehnički kutak > Napravi sam

poliranje

<< < (8/12) > >>

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: Mrle Mrki - 28 Siječanj, 2010, 16:51:28 ---znaci da ga svako malo tanjis i tanjis, lako moze doc do pucanja.

--- Kraj citata ---
nemoguce je da zbog toga dođe do pucanja...aj da se radi o strojnom poliranju..
nego ga malo pređem s 1500 i 2ooo samo da dobije ponovno sjaj..
jel ima za kupit bezbojni lak koji je otporan na toplinu, žao mi ga je bojat u crno, izgledat ce ruzno..

Skopa:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 14 Siječanj, 2010, 23:05:56 ---ja sam sebi spuh i dekl sam polirao..i odnjeo sam rucke od kocnice na posrebrivanje..izgleda prej#beno...
a bojim se sam radit felge, jer ima previse posla...ja mislim da bi na pola odustao..
samo sto mi auspuh malo malo zahrda pa opet ribaj ko budala..neda mi se odrzavat..
nisam picajzla  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Koga ti lažeš :D  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :icon_biggrin:

Mrle Mrki:

--- Citat: bosko_matica - 05 Veljača, 2010, 00:58:08 ---

ma da...pa ak ga svaki tjedan ili dva malo povuce s vodobrusnim 2ooo ili purol pastom,ili mlijekom za poliranje,to bi trebalo 900 godina da ga tolko stanji da aspuh pukne zbog pretanke stijenke...

--- Kraj citata ---

nisam htio rec da ga stanjis i da ti pukne nakon god dana jer si ga stanjio, htio sam rec da ga stanjis (bar za 1/5 mm) i da lakse pri nekom udarcu pukne, naravno da nije to nista strasno ako ga ispoliras, ali je spuh tanji nego kad je nov, dok kod kromiranja ti jos nabacis jedan sloj na njega.  :icon_thumright:

josip_93:
Mozete mi samo pomoci i reci gdje da kupim vodobrusni papir,plavu kredu i polir pastu..molim vas pomozitee...zelim si ispolirati blokove..

doc-sr150:

--- Citat: [email protected] - 06 Travanj, 2010, 00:26:31 ---Mozete mi samo pomoci i reci gdje da kupim vodobrusni papir,plavu kredu i polir pastu..molim vas pomozitee...zelim si ispolirati blokove..

--- Kraj citata ---
bauhaus,bauing,pevec,gramat....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju