Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prijedlog za podforum "prodaja"
dhorvat:
Ovako, ako se ne varam admin je rekao (točka :sign096:)... hehe... da želi rješiti tržnicu na što manje klikova. A tvoj prijedlog bi samo dodatno povećao broj klikova tako da sumnjam da će bit kaj od toga. Makar netko tko je svaki dan na tržnici bi trebao reći svoje mišljenje, jer radi takvih i postoji tržnica :dontknow:
x-plorer:
ja se slazem definitvno bi trebalo napravit grupaciju za vrstu masina...tako bi bilo sve na svom mjestu...
eladio:
--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 18:10:46 ---Ovako, ako se ne varam admin je rekao (točka :sign096:)... hehe... da želi rješiti tržnicu na što manje klikova. A tvoj prijedlog bi samo dodatno povećao broj klikova tako da sumnjam da će bit kaj od toga. Makar netko tko je svaki dan na tržnici bi trebao reći svoje mišljenje, jer radi takvih i postoji tržnica :dontknow:
--- Kraj citata ---
meni se cini , mozda se i varam, da bi bilo puno klikova udji iz piaggia, odu u minarelli, pa jos malo skicni pod kineze, pa cek meni pase i od ovog i od onog, idem i tamo vidjeti..
po meni to ima smisla tek kad bi svaki dan bilo pol stranice do stranicu oglasa za svaku podgrupu, onda je to vec smisleno..
ovako mi se cini da svaki dan ima dosta oglasa, ali svi se dnevno ili tjedno lako prate :dontknow:
giannelli:
ja sam protiv, jer ima clanova koji ne znaju kakve sve vrste masina postoje niti koja je masina na njihovom skuteru. :cvikeri:
dhorvat:
--- Citat: giannelli - 01 Prosinac, 2009, 18:35:00 ---ja sam protiv, jer ima clanova koji ne znaju kakve sve vrste masina postoje niti koja je masina na njihovom skuteru. :cvikeri:
--- Kraj citata ---
Znam da ti je teško. Ali ima tu puno nas koji ti možemo pomoći, nije to ništa teško za naučiti :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju