Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prijedlog za podforum "prodaja"
nrg extreme:
po meni ne potrebno jer dnevno ima max 20 oglasa sveukupno.
kakvih crnih 4000 oglasa pa nećeš pregledavat oglas od prije godinu dana.
možeš pregledavat max 5 stranica jer se oglasi osvježavaju ako su još aktivni.
meni svejedno ali iznosim mišljenje. :frajer: :frajer:
Darko:
--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 18:10:46 ---Ovako, ako se ne varam admin je rekao (točka :sign096:)... hehe... da želi rješiti tržnicu na što manje klikova. A tvoj prijedlog bi samo dodatno povećao broj klikova tako da sumnjam da će bit kaj od toga. Makar netko tko je svaki dan na tržnici bi trebao reći svoje mišljenje, jer radi takvih i postoji tržnica :dontknow:
--- Kraj citata ---
to je i meni rekao sto se tice klikova
a i ja sam stalno na trznici pa mi je malo shebano traziti dijelove ...
edit:
prijedlog k'o prijedlog samo mislim da ce biti nekako lakse
kako god bar sam probao ;)
eladio:
ma sve 5 , svaki prijedlog je dobrodosao,
ta opcija je svakako za razmotriti, ali nisam siguran da je korak naprijed ili nazad.. kazem cilj je globalno smanjiti broj klikova, a ne samo nekim clanovima, a nekim otezati..
zato tu i raspravljamo :toothy11:
x-plorer:
z
--- Citat: eladio - 02 Prosinac, 2009, 10:24:15 ---ma sve 5 , svaki prijedlog je dobrodosao,
ta opcija je svakako za razmotriti, ali nisam siguran da je korak naprijed ili nazad.. kazem cilj je globalno smanjiti broj klikova, a ne samo nekim clanovima, a nekim otezati..
zato tu i raspravljamo :toothy11:
--- Kraj citata ---
eladio znam da zelis smanjiti broj kilkova al za nas sta smo podosta na trznici ovo bi bilo veliko olaksanje...jer stvarno je tamo djumbus...znam da ne izlazi toliko oglasa dnevno i da se oni malo stariji azuriraju al ovo bi stvarno uvelike pomoglo...
giannelli:
--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 18:36:57 ---Znam da ti je teško. Ali ima tu puno nas koji ti možemo pomoći, nije to ništa teško za naučiti :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
mogao bi netko malo naucenij tjuner davat lekcije iz skuterstva, recimo 80kn sat. :dontknow:
a mozda bi se olaksalo da se napravi grupacije tipa: 'Piaggio' i 'Ostali' :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju