Općenito > Generalno o skuterima

izglodo se saraf za disk?!

<< < (3/8) > >>

duje87:

--- Citat: sven_vx - 01 Prosinac, 2009, 15:00:09 ---a jbg...ne radi mi brusilica tako da nista od toga...neki drugi prijedlog?
ili neko iz zg-a ko ima brusilicu da doleti do mene da to napravim...nudim 20kn  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

posalji mi felgu ja cu ti besplatno :laughing6:

sven_vx:

--- Citat: duje87 - 01 Prosinac, 2009, 15:02:50 ---posalji mi felgu ja cu ti besplatno :laughing6:

--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9:

dhorvat:
Ako ima koji torx koji je malo veći od tog imbusa nabij ga unutra i odšerafi. Preporučam ti onaj šesterokutni torx nastavak za bušilicu/gedoru , al neki kvalitetniji  :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 15:13:12 ---Ako ima koji torx koji je malo veći od tog imbusa nabij ga unutra i odšerafi. Preporučam ti onaj šesterokutni torx nastavak za bušilicu/gedoru , al neki kvalitetniji  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
probo sam nabijat unutra ravni,torx manji-veci itd...i saraf je "pretvrd" i nemoze se napravit veca rupa...ajde ljudi ko ima brusilicu i da je iz zagreba neka doleti do mene...

dhorvat:

--- Citat: sven_vx - 01 Prosinac, 2009, 15:15:56 ---probo sam nabijat unutra ravni,torx manji-veci itd...i saraf je "pretvrd" i nemoze se napravit veca rupa...ajde ljudi ko ima brusilicu i da je iz zagreba neka doleti do mene...

--- Kraj citata ---

Neznam ja sa kakvim si ti torxevima radil ali alat bi trebao biti tvrđi od šerafa ako valja  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju