Općenito > Maxiskuteri

beverly 500 vs gp-1 250

<< < (2/4) > >>

zicka:
ma ne treba meni raketa, vozio sam neko vrijeme r6 pa sam se izivio po tom pitanju. imam cca 30 000kn a sad je na akciji derbi pa mislim da cu njega uzet, ipak je novo novo. Da ne govorim o cijenama servisa, za 500 je duplo skuplji a nije duplo brzi a o regi i ostalome da ne govorim....

Punisher:

--- Citat: zicka - 22 Lipanj, 2007, 10:23:01 ---ma ne treba meni raketa, vozio sam neko vrijeme r6 pa sam se izivio po tom pitanju. imam cca 30 000kn a sad je na akciji derbi pa mislim da cu njega uzet, ipak je novo novo. Da ne govorim o cijenama servisa, za 500 je duplo skuplji a nije duplo brzi a o regi i ostalome da ne govorim....

--- Kraj citata ---
Eto sam si rekao, stari model Derbi GP1 250 ti je na akciji za 29.999kn...

Ukoliko si se iživio a opet ti treba za putovanje mislim da ti je to najbolji izbor. Kao što je i MrJ rekao i novi može biti kvarljiv ali uzimaš nov skuter i kao takav imaš s njim i garanciju, ako ideš polovno moraš dobro paziti da te netko ne pokuša preveslati...

zicka:
hvala na savjetima i nakon mnogo procitanih testova upravo sam kapario yamahu x-max 250 novu, za 39900 na sniženju!!! Jedva cekam da ju u cetvrtak podignem pa cu napisat dojmove....

Doomsday:
Abate, čega si ti trošija... :laughing7:

39900 na sniženju, a u Sibega na netu 37500 a u Elode na netu 36400... Ko je ode lud...? :icon_scratch:

:dontknow:

Nikon:
lol bolji je derbi 3 puta al dobro... vidit ces gad bude usko za proc  :laughing6:

a i oderalo te za taj skuter ljuto....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju