Općenito > Maxiskuteri
beverly 500 vs gp-1 250
zicka:
namjeravam kupit nešto od toga dvoje pa me zanima dali je isplativo kupit 2 god star beverly 500 sa cca 8-15000 km za 25-31 000kn ili novi gp1 250 za 32?
želim da motor može povuć (znam da oba idu dobro) dvojicu recimo Zg-Zadar a da im to nije problem. Znam da je beverly puno udobniji a gp da je spotraš, samo me zanima dali je gp-u to napor ili ne!!??
Treće, dali je beverly sa 15-tak tisuća još uvijek relativno nov, sa svim servisima ili je mačak u vreći!? Hvala
Nikon:
odrzavanje beverly-a 500 je skuplje i vise nego duplo od gp1 250 :\...
i nije mu napor ako ga ne vozis full gas konstantno :) on drzi stoju bez greske a da ga ne cipas :glasses9:
Punisher:
Imaš za 34.995kn novu, udobniju verziju - Derbi GP 250i.
Mr J:
Novo je novo ali i kao takvo moze biti kvarljivo...
Moja preporuka je jaca masina...
To je 4t masina koja ima oko 40ak KS i bez problema se nosi sa karoserijom te je zbog svega toga dosta kvalitetna i izdrzljiva... Beverly ti ide oko 160kmph i kao serijski je jako dobar te mu nije potreban nikakav tuning, eventualno multivar...
Skoro pa dvostruko slabija masina naravno, daje i slabije performanse...
Tvoj je novac i tvoja odluka, ja bih uzeo beverlya ili neki drugi skuter te kubikaze, malaguti, yamaha, aprilia...
Doomsday:
A šta je sa onim problemom sa piaggio motorima od 500 kubika sa jednom svićicom, podizanje nivoa ulja itd...? :icon_scratch:
Koliko san ja uspija povatat, problem postoji, i nije rješiv... Nova 500-tica radi toga ima 2 svićice... :dontknow:
Samo zbog toga, nebi nikad kupija 500-ticu... Ako bi mi triba prevoz brži od skuta 250 kubika, uzeja bi motor, Kawu ER-5 ili ako si malo viši ka ja, KLE 500... I neku 125/150/200 PX vespu ili neki takav skuter, zavisno od financijske mogućnosti... Pa bi ima i jedno i drugo... Ili samo skut od 250 kubika... Sportaša ili maxi, zavisno od preferenci... :icon_thumright:
:frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju