Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Slajderi
YamahaSpy:
Hah seljan Brka tko bi drugo :toothy9: :toothy9: :toothy9:
PanTheR_oo7:
--- Citat: te-te-ac - 12 Prosinac, 2009, 14:14:19 ---ja iskrneo nisam vidio ni jednog novog runnera s sliderma .. ::) ajde napravi da vidimo na sta to lici.. :glasses9:
--- Kraj citata ---
mah cim ovi snjegovi prodju bacam se na poso... ne mogu sad radit nista. jbga nemam garaze :(
--- Citat: te-te-ac - 12 Prosinac, 2009, 14:14:19 ---
samo da jos nest kazem ..neznam kak mislis da ides bez urezivanja navoja.. ali ja sam par puta uspio savit taj vijak M10 :toothy9:
--- Kraj citata ---
Konto sam navarit npr. sipku sa navojem debljine oko 20mm, nek ona izlazi iz plastika 10-20-30 cm.... zavisi koliko je potrebno da bi zastitilo plastike... i onda na to mogu navrnut neke stitnike, ili matice kakve hocu...i skinem ih kad hocu...i ostane samo sipka sa navojem! Mislim da bi to bilo dovoljno...
sta ti mislis? ??? ???
YamahaSpy:
Mislim da ti sama sipka ne smiije virit van plastika previse sa sliderom na njoj, jer prilikom pada ce se sipka savinut, i kut slidera nece bit vise ravan.
te-te-ac:
po meni bezveze.. ovak kak je kod mene .. skines sipas i izgleda ko da nema nista
a ti radi kak os..
PanTheR_oo7:
--- Citat: te-te-ac - 19 Prosinac, 2009, 16:31:46 ---po meni bezveze.. ovak kak je kod mene .. skines sipas i izgleda ko da nema nista
a ti radi kak os..
--- Kraj citata ---
Ej nesto sam opet razmisljo...upravu si ti... nesto sam se ja bio vamo sj#bo.... po mom bi opet ostala i virila sipka...bolje je sa navojem unutra...i kad se skine nece se nista primjetiti!
Hvala jos jednom na savjetima :D
Samo mi nije jasno kako si uspio saviti sipke debljine 20 mm???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju