Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Slajderi

<< < (3/7) > >>

te-te-ac:
naravno da jesam.. imao sam poljepljene rukavice s lepkom za ručkice..  :laughing6:

PanTheR_oo7:

--- Citat: te-te-ac - 07 Prosinac, 2009, 21:38:32 ---naravno da jesam.. imao sam poljepljene rukavice s lepkom za ručkice..  :laughing6:

--- Kraj citata ---

Si i te rukavice radio kod tokara?  :D

E hvala puno za opis slajdera, posto sam inace zavrsio srednju masinsku skolu (jedva)   ali znam rezati i variti  xD tako da cu ustedjeti sebi par PANova  xD

I skonto sam ja to malo drugacije, mislim da cu moci i bez tokara i urezivanja navoja...  :D

Samo me jos interesuje, imas li nazad nesto slicno slajderu, sto bi zastitilo spuh, i deklo?

Hvala ti jos jednom! :notworthy:

YamahaSpy:
Vidim vozis runnera. Kod stavljanja slidera prvo moras nagnut motor na pod da vidis gdje su dodirne tocke sa betonom, asfaltom... Kod aeroxa nije potrebno jer ima toliko ljudi sto sa njim stunta tako da samo prode google malo, koji video i sve mu jasno vec. To znaci da tebi zadnji slider moze bit po sredini bocne maske (primjer), ako ces stavljat bar, stavis i treci na njega isto sa lijeve i desne strane, znaci ukupno 6 komada. Potrazi po netu za runnera gdje se stavljaju slideri. Deklo ti se nece dodirivat sa podom, a spuh neznam  :toothy9:

te-te-ac:
zadnje jos nisam napravio ali imam u planu (2 sezona je prosla) :toothy12: vise da imam di stavit nogu

dekl stiti kurbla.. a spuh nemoze dalje od felge.. tak da..  :icon_biggrin:

a sto se tice stavljanja odozada na bar ja nisam za to.. jer mozda bit kobno za jaja..prepone i opcenitno noge.. ko voli nek izvoli..

@ pantera - drago mi je da si zavrsio tu skolu (i ja sam strojobravar) samo kad povaris baci skuter na pod i vidi.. jer su neki radili i kad su "testirali" šipka otpala ko da je bila lepkom zaljeljena  :toothy12:  necem ga imenovat ali decko ce se pronac u pričici..  :icon_biggrin:

ja iskrneo nisam vidio ni jednog novog runnera s sliderma ..  ::) ajde napravi da vidimo na sta to lici..  :glasses9:

samo da jos nest kazem ..neznam kak mislis da ides bez urezivanja navoja.. ali ja sam par puta uspio savit taj vijak M10   :toothy9:

eto sretno  :icon_thumright:

RideRR4EveRR:

--- Citat: te-te-ac - 12 Prosinac, 2009, 14:14:19 ---zadnje jos nisam napravio ali imam u planu (2 sezona je prosla) :toothy12: vise da imam di stavit nogu

dekl stiti kurbla.. a spuh nemoze dalje od felge.. tak da..  :icon_biggrin:

a sto se tice stavljanja odozada na bar ja nisam za to.. jer mozda bit kobno za jaja..prepone i opcenitno noge.. ko voli nek izvoli..

@ pantera - drago mi je da si zavrsio tu skolu (i ja sam strojobravar) samo kad povaris baci skuter na pod i vidi.. jer su neki radili i kad su "testirali" šipka otpala ko da je bila lepkom zaljeljena  :toothy12:  necem ga imenovat ali decko ce se pronac u pričici..  :icon_biggrin:

ja iskrneo nisam vidio ni jednog novog runnera s sliderma ..  ::) ajde napravi da vidimo na sta to lici..  :glasses9:

samo da jos nest kazem ..neznam kak mislis da ides bez urezivanja navoja.. ali ja sam par puta uspio savit taj vijak M10   :toothy9:

eto sretno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:thefinger:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju