Ostalo > Motocikli
prinova u garaži =D
gokiSP:
--- Citat: fatal1ty - 04 Prosinac, 2009, 15:15:14 ---evo izgleda stiže mi cilindar novi iz njemačke,kupljen na ebayu novo nikasiliran,wossner kovani klip s dvije karike i nove brtve.Cijena će biti oko 2800kn ako mi lupe carinu,a ako budem imao sreće oko 2000kn za sve...
@Skopa daj reci prijatelju da ti da neke slike od tog dellorta 32,kupujem ga samo ak je kompletan i ispravan ;)
--- Kraj citata ---
sta je to onda od starog mita cilindar
fatal1ty:
Ma iskreno nemam pojma,relativno sam nov u 125cc svijetu,a pogotovo sa cagivinim mašinama i varijacijama cilindara pa sad da mogu reć šta je šta..nebi htio lupetat bezveze ko šta već jesam jednom ;D
Poslikat ću pa vi recite šta je to,uglavnom bitno mi je da sam si cilindar rješio.Taj koji mi stiže je od mita evo cilindar,friško nikasiliran i pohonan.
Motor je cijeli u dijelovima,tj motora više ni nema samo dijelovi :icon_biggrin:.
Kupio sam danas ulje za vilice : Motul W10,inače je serijski W7,5 ali htio bih malo tvrđe vilice.
mješavinu : Motul 710,prelazim sa TTS-a na 710 jer mi frend vozi rs-a na njega i ulje je odlično.I malo je jeftinije =D
još moram kupit za getribu ulje,to će biti vjerojatno silkolene light gear...
2TDottore:
mito od pocetka ima klip sa jednom karikom i cilindar mora biti sivi a ne crni.....ak je crni onda je najvjerojatnije od freccie....
kaj se tice ulja za vilice moja preporuka ti je da stavis 15 jer 10 ce ti bit premekano ak se malo zesce vozis....a ulje za getribu definitivno uzmi light gear....
fatal1ty:
E vidiš imam jedan crni i jedan sivi,znači jedan s freccie,jedan s mita.Klip će biti s dvije karike ipak da mi to malo duže traje.
Taj crni je od freccie onda,vidi se na njemu kako ima manji usis puno,a i kanali su puuno manji i ima nekih razlika,teži je itd..
A 10W mislim da će mi biti čisto ovak ok,jer će motor biti za vožnju po gradu,malo možda tu i tamo dulji đir,pa da nebude sad jako tvrd,a opet da nije mekan ko serijala.
I evo baš gledam u repair manualu od mita evolution,bilo je različitih verzija...neki su se proizvodili sa Mikuniem TMX 35,a neki s dve različite verzije dellorta 28.Zavisi od primjerka do primjerka.
Btw ,ima tko posudice ulja za kočnice za prodat možda,one plastične,malu od zadnje i veću od prednje kočnice ?
Lazo:
zakon motor :headbang: puno sretnih kilometara :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju