Tehnički kutak > Tuning skutera
gasi se
CoK:
--- Citat: wonderkid - 28 Studeni, 2009, 20:47:55 ---nije postelan ler gas :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Rockstar - 29 Studeni, 2009, 00:55:08 ---ili pak cok to je barem kod mene bio problem,nije isti scoot ali moze biti isti problem :toothy11:
--- Kraj citata ---
Boze...pumpa goriva,injektor,nosac injektora,tps,svjecica,regulator pritiska...moze biti sve od navedenoga. Mislim da ti je bolje ne sam po tome serafiti jer je jako komplicirano a dijelovi jaaako skupi. :dontknow:
aldin:
Kolega mi ima isti problem na svojoj apriliji.Dok ne daje gas ugasi se,i onda nece da upali.Svjecicu je mjenjao ponovo isti problem.Nekad mu se to ne desava jedno vrijeme i ponovo pocne.Paljenje ga isto nekad jebe.To je ajnšpric,svaki put bi trebalo da ostavi u pumpi gorivo za sljedece paljenje,ali u njega pali po 10 minuta.
LABUS:
ako ti triba bobina od nje imam novu prošla 50km i zatim skinuta
imam dost dijelova pa ak te zanima reci
Daci:
isuse bože zbog takvih ko što se vi se vie ni ne uvoze ditechi ... a oni su budućnost ;) ..budete vidli na prljeće jedan projekt koji bi trebo dat puno više snage na ditechu i ogućnost korištenja cilindara za minarelli...mislim stvarno...ditecha treba znat popravit tj treba alo imat u glavi i trebaju ti 2 alata a to su multimetar i barometar..sve ostalo je lako ...sak ja je problem kaj naši serviseri završe selsku jedva i onda kad mu dođe ditech mu se smrači jer nema ni pojma kak to radi...tak i vi pričate tu gluposti da ga je teško popravit a opće nije...vi sam znate čačkat po tehnologiji koja je izmišljena prije 60 godina lol i nigdje se više en koristi :D uglavnom reci mi kolko km ima motor ??? ja ti to mogu popravit ak si iz ZG
Mrle Mrki:
vjerovatno su se malo zaprljali injektori pa ne baca benzina dosta i ugasi se. to je lako moguce kod tih sugavih injektora. karb je zakon. :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju