Tehnički kutak > Tuning skutera
gasi se
SPecial:
Daj ukratko pojasni sto na Dtechu regulira kolicinu ubrizganog goriva,kada ce otvoriti injektor,kako mu pumpa radi...... (uglavnom,sustav ubrizgavanja). Mozes i na PP,jer imam u planu neku preradu,pa me zanima sve o tom sustavu. Pa daj Napisi nesto.
Iwo SR Tuono:
Sve je kontrolirano preko ECU-a.
Znači daš više gasa, električni impuls sa tps-a skoči preko žice do ecu-a sa podacima o otvorenosti gasa i onda ECU šalje podatke dalje,povećava tlak na pumpi i otvara injektor itd itd...kad pogledaš elektro shemu ditecha sve ćeš shvatit kad vidiš da sve žice vode u ECU
Daci:
--- Citat: SPecial - 24 Siječanj, 2010, 20:55:36 ---Daj ukratko pojasni sto na Dtechu regulira kolicinu ubrizganog goriva,kada ce otvoriti injektor,kako mu pumpa radi...... (uglavnom,sustav ubrizgavanja). Mozes i na PP,jer imam u planu neku preradu,pa me zanima sve o tom sustavu. Pa daj Napisi nesto.
--- Kraj citata ---
bolje na pp jer bi se moglo krenut i u proizvodnju toga ak mi uspije ... i bit će primjenjivo na svim 2t skuterima
Iwo SR Tuono:
e daci daj mi smisli neku blokadu za ditecha za popularnih 100kn, isplativije ti je to :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Daci:
hehhe neda mi se zajebavat s tim kad dobro radi mehanička blokada...imam par prstena za variomat različite debljine i dvije podloške na gas sajlu i da vidiš....punih 37 km/h :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju