Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Za admina

<< < (2/3) > >>

Renchy:
Black-rox

Malo smiri doživljaje da ti ih nebi trebal neko smirivat,a ti kad složiš jednu mašinu,samo jednu i kad ju sam uštelaš onda se javi do tada šuti i pusti hacu i ostaloj ekipi da ti slaže motor još jedno dvije godine,i govori maloj djeci da nemaš vremena,a imaš vremena visiti tu i pisat gluposti,da si toliko u garaži već biš naučio kako se zavida cilindar laughing7 hello

Aeroxtuning

kretencicu aka "ja ti imam profi fotic,60tkn,aeroksa,BLACK TEAM no videos jer je Rijeka u mraku već godinu pa ne možeš pokazati gluvu svinju" odje#i,i tako je,nisam ništa složio niti znam zavidat plastiku,a kamoli cilindar,jesi lud? laughing3 di su ti caca i mater?vjerovatno digli ruke od delikventa....  toothy12 i sredi plastike od gluve svinje,imaš dosta cureka {$default_wink_smiley} stej antjuned end anstelung  toothy9

Ovo je dovoljno :happy3:

marko_AeRoX:

--- Citat: Renchy - 28 Studeni, 2009, 17:50:27 ---Black-rox

Malo smiri doživljaje da ti ih nebi trebal neko smirivat,a ti kad složiš jednu mašinu,samo jednu i kad ju sam uštelaš onda se javi do tada šuti i pusti hacu i ostaloj ekipi da ti slaže motor još jedno dvije godine,i govori maloj djeci da nemaš vremena,a imaš vremena visiti tu i pisat gluposti,da si toliko u garaži već biš naučio kako se zavida cilindar laughing7 hello

Aeroxtuning

kretencicu aka "ja ti imam profi fotic,60tkn,aeroksa,BLACK TEAM no videos jer je Rijeka u mraku već godinu pa ne možeš pokazati gluvu svinju" odje#i,i tako je,nisam ništa složio niti znam zavidat plastiku,a kamoli cilindar,jesi lud? laughing3 di su ti caca i mater?vjerovatno digli ruke od delikventa....  toothy12 i sredi plastike od gluve svinje,imaš dosta cureka {$default_wink_smiley} stej antjuned end anstelung  toothy9

Ovo je dovoljno :happy3:

--- Kraj citata ---

i tu je cinjenica da su obadva sjebali forum sa svojim ponasanjem, kolko black-rox tolko i aeroxtuning... a s druge strane ti branis black-roxa jer si mu frend. i opet ti dokazujem da nisi objektivan.

Renchy:
A ti onda braniš aeroxtuninga,ajde ti meni reci di je tu pravda black-rox dobije ban,a ovaj aeroxtuning ne,a ako je netko započel onda je to aeroxtuning stalnim provociranjem black-roxa,stavi se ti na njegovo mjesto da te netko stalno provocira,da li bi ti šutio ili bi odgovorio?

Pupo:
Ja sam dao obadvojici po 2 dana, ak imaju problema s tim nek se obrate eladiu. Stvar je vrlo jasna, da sam upozorio i jednog i drugog par puta, a to što se nemože nijedan suzdržat par dana da prođe ta trakavica više, njihov problem!

Pravila foruma su prilično jasna, pogotovo u vezi spamanja i natjerivanja po projektimai tehnici. Renchy i marko_Aerox, obadvojica ste u pravu koliko i niste jer i jedan i drugi su svašta rekli unazad desetak dana a masa stvari je i premještena iz projekata da neunakaze i to malo ozbiljnosti koja vlada tamo.

Uopće nesumnjam da i black-rox i aeroxtuning mogu pomoći ljudima sa svojim savjetima i iskustvom, ali nažalost kad se stavi na vagu omjer pomoći i savjeta i na drugu stranu koliko su se puta zakačili na forumu i spama napsali nepotrebno, prevaguje ovo drugo.

:vrijemezalock:

marko_AeRoX:

--- Citat: Renchy - 28 Studeni, 2009, 17:59:19 ---A ti onda braniš aeroxtuninga,ajde ti meni reci di je tu pravda black-rox dobije ban,a ovaj aeroxtuning ne,a ako je netko započel onda je to aeroxtuning stalnim provociranjem black-roxa,stavi se ti na njegovo mjesto da te netko stalno provocira,da li bi ti šutio ili bi odgovorio?

--- Kraj citata ---

ne mogu sorry, ja sam takva osoba da me nist ne provocira osim ak mi vrijeđas mamu ili curu ;D

ne branim ga, samo govorim opcenito jer si ti u prvom postu branio black-roxa... ja ti samo mogu reci kakvi se oni meni cine iz osobnog iskustva, kuzis me?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju