Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Za admina
Renchy:
Pitam se šta imaš protiv BT banaš black-roxa,koji je samo odgovorio na podjebavanje aeroxtuninga,stvarno divno dopuštaš djeci da podjebavaju,a ljude koji su spremni pomoć i imaju iskustva njih banaš,i sad se ja pitam jesu ti ono prave godine u profilu ili si i ti jedan od te dječice koju su toliko razmazila mama i tata,svaka čast na forumu ima dečki koji su ok,ali inače najgori forum na kojemu sam bio najviše mamine i tatine djece koja su tu samo da bi radila svađe,najviše prijevara mislim po svemu ste trenutno najgori,i još pustiš ovog aeroxtuninga da i dalje piše po forumu,ajde malo razmisli prije nego radiš ovakve gluposti i banaš krive ljude.
Pozdrav :hello:
marko_AeRoX:
--- Citat: Renchy - 28 Studeni, 2009, 17:28:39 ---Pitam se šta imaš protiv BT banaš black-roxa,koji je samo odgovorio na podjebavanje aeroxtuninga,stvarno divno dopuštaš djeci da podjebavaju,a ljude koji su spremni pomoć i imaju iskustva njih banaš,i sad se ja pitam jesu ti ono prave godine u profilu ili si i ti jedan od te dječice koju su toliko razmazila mama i tata,svaka čast na forumu ima dečki koji su ok,ali inače najgori forum na kojemu sam bio najviše mamine i tatine djece koja su tu samo da bi radila svađe,najviše prijevara mislim po svemu ste trenutno najgori,i još pustiš ovog aeroxtuninga da i dalje piše po forumu,ajde malo razmisli prije nego radiš ovakve gluposti i banaš krive ljude.
Pozdrav :hello:
--- Kraj citata ---
koji dio posta aeroxtuninga ukljucuje psovanje i vrijeđanje? i koji dio black-roxovog posta ukljucuje to... aj procitaj ih jos jedanput. vjerojatno si black-roxov prijatelj i zbog toga nisi objektivan kolega...
Renchy:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Studeni, 2009, 17:33:33 ---koji dio posta aeroxtuninga ukljucuje psovanje i vrijeđanje? i koji dio black-roxovog posta ukljucuje to... aj procitaj ih jos jedanput. vjerojatno si black-roxov prijatelj i zbog toga nisi objektivan kolega...
--- Kraj citata ---
Čuj kod nas riječ balavac nije vrijeđanje,a kretenu je već vrijeđanje,a tako se izražava aeroxtuning,ali kako bi rekal black-rox u našoj divnoj hrvatskoj vlada mito i korupcija,pa očito i na forumu to vlada,a od admina bi bilo u redu da je banal onda aeroxtuninga ili nikoga.
pajo:
ma mislim šta se vi bačkate stalno ko mala dijeca ste svi vi morate bit svako loncu poklopac i uvijek inatit nešto svoje ne stojim na ničijoj strani ali svako tolko pa neka svađa(ZAŠTO)???
jednostavno da mi se ne sviđa ovaj forum i ljudi nebi dolazio na MS i gotovo(riješen problem)
ali svako tolko pogledaš neku temu i eto ti svađe,ma mislim bezveze di to ide???(baš nigdije)...
mislim da MS je nešto i više od foruma ma da ima svakakvih ljudi ali ima i onih koji su isključivo meni jako puno pomogli i zato sam im zahvalan na svemu :icon_thumright:
toliko od mene MS :icon_thumright:
marko_AeRoX:
aeroxtuning
Preje#en,ali kontam da je Aprilia 125 bolja toothy9 toothy9 toothy12
black-rox
Slušaj balavac,aprila sx 125 kurca ne ide,a za ovaj ktm neznam kako ide,a i čisto me zabole k**ra* kako ide............
aj usporedi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju