Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Skidanje ležaja radilice gy6

<< < (4/6) > >>

b_l_a_c_k:

--- Citat: gokiSP - 05 Prosinac, 2009, 14:53:33 ---poznato je da su ovi u tvornici alkoholicari  :toothy12:

--- Kraj citata ---

daj i ti mi više ideš na k**ra*.. šta čovjeka furaš..samo spamaš u svim temama...

ti ležaji sa što vi nazivate plastikama.. to su zaptivači koji štite ležaj od prašine i ostalih sranja i sprječavaju da mast izleti iz ležaja..

pošto je gy6 4t mašina i u mašini se nalazi ulje za podmazivanje ti zaptivač se skidaju kako bi ležaj imao podmazivanje..

Jankkec:
Ti poklopci se obavezno skidaju

Jeftinije je uzeti lezajeve sa tim metalnim zastitama

pruki21:
Zavisi gdje si kupio lezaj ako u nekakvoj prodavaonici lezajeva onda ti mogu svega uvaliti kao i meni ja sam kupio 2 lezaja za radilicu i nisam se vozio ni 2km i zaribali jer imas obican lezaj i za visoke okretaje a izgledaju isti samo sto ti na lezaju mora biti oznaka NTN. I stavio sam i covjeku(drugom) donesem da mi naruci nove on meni kaze ti su ti lezajevi bili na radilici on se krsti i onda mi je objasnio.

radomir.g:

--- Citat: pruki21 - 21 Siječanj, 2010, 23:40:17 ---Zavisi gdje si kupio lezaj ako u nekakvoj prodavaonici lezajeva onda ti mogu svega uvaliti kao i meni ja sam kupio 2 lezaja za radilicu i nisam se vozio ni 2km i zaribali jer imas obican lezaj i za visoke okretaje a izgledaju isti samo sto ti na lezaju mora biti oznaka NTN. I stavio sam i covjeku(drugom) donesem da mi naruci nove on meni kaze ti su ti lezajevi bili na radilici on se krsti i onda mi je objasnio.

--- Kraj citata ---
Jel znas ti uopste sta znaci to NTN?!

pruki21:
Covjek koji ima servis i radi s autima rekao mi je da Ntn lezaj znaci za velike okretaje. Ako mi ti znas bolje objasnit od njega onda objasni da svi vide sta to znaci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju