Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Skidanje ležaja radilice gy6
b_l_a_c_k:
--- Citat: gokiSP - 05 Prosinac, 2009, 14:53:33 ---poznato je da su ovi u tvornici alkoholicari :toothy12:
--- Kraj citata ---
daj i ti mi više ideš na k**ra*.. šta čovjeka furaš..samo spamaš u svim temama...
ti ležaji sa što vi nazivate plastikama.. to su zaptivači koji štite ležaj od prašine i ostalih sranja i sprječavaju da mast izleti iz ležaja..
pošto je gy6 4t mašina i u mašini se nalazi ulje za podmazivanje ti zaptivač se skidaju kako bi ležaj imao podmazivanje..
Jankkec:
Ti poklopci se obavezno skidaju
Jeftinije je uzeti lezajeve sa tim metalnim zastitama
pruki21:
Zavisi gdje si kupio lezaj ako u nekakvoj prodavaonici lezajeva onda ti mogu svega uvaliti kao i meni ja sam kupio 2 lezaja za radilicu i nisam se vozio ni 2km i zaribali jer imas obican lezaj i za visoke okretaje a izgledaju isti samo sto ti na lezaju mora biti oznaka NTN. I stavio sam i covjeku(drugom) donesem da mi naruci nove on meni kaze ti su ti lezajevi bili na radilici on se krsti i onda mi je objasnio.
radomir.g:
--- Citat: pruki21 - 21 Siječanj, 2010, 23:40:17 ---Zavisi gdje si kupio lezaj ako u nekakvoj prodavaonici lezajeva onda ti mogu svega uvaliti kao i meni ja sam kupio 2 lezaja za radilicu i nisam se vozio ni 2km i zaribali jer imas obican lezaj i za visoke okretaje a izgledaju isti samo sto ti na lezaju mora biti oznaka NTN. I stavio sam i covjeku(drugom) donesem da mi naruci nove on meni kaze ti su ti lezajevi bili na radilici on se krsti i onda mi je objasnio.
--- Kraj citata ---
Jel znas ti uopste sta znaci to NTN?!
pruki21:
Covjek koji ima servis i radi s autima rekao mi je da Ntn lezaj znaci za velike okretaje. Ako mi ti znas bolje objasnit od njega onda objasni da svi vide sta to znaci.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju