Tehnički kutak > Tuning skutera
4T kit pomoć!!!!!
Jandro:
da, ma uzmi novi kit i u k**ra*! sad buš se s ovim zajebavo i dao 200kn bezveze,a svejedno nebude još puno km napravilo! vozi dok ide i šparaj polako za novi kit i onda složi sve kak treba
DUBrawa:
evo ovako čisto iz znatiželje. .Kolko ču još napravit sa ovim kitom ? odprilike?.... :icon_biggrin:
Jandro:
da ga nisi sj#bo duro bi on pun k**ra* ko i serijala!
i ovak bude išo dost dugo sam pazi da ulja ima
DUBrawa:
normalno :icon_biggrin: :icon_biggrin: . :Samo neka ima ulja i deri :headbang: :headbang: :headbang: . :A razmišljo sam neču se ni jeb... vise sa njim.Prodat cu ga takav kakav je i to je to.U meduvremenu cu jos to probat dovest u red kolko se može...
DUBrawa:
ljudi ovako : :icon_biggrin: . Zanima me nešto. Na svom baotianu imam kit i veči frgič . Frgič je od atv-a 150ccm. E sad ja immam gljivu na skuteru još i dosta prije nego sam kupio kit.. Ali u zadnje vrjeme (a i inače) me zeza gljiva. Ono malo ju pomakne trokira motor pa malo na drugu stranu pa ne pa ovo pa ono. Dali bi bilo pametno da ja stavim orginal filter na njega iako imam kit?.. Ili možda malossi red spoonage ako se može od kojeg motora pripasat. Hvala vam na pomoči unaprjed. Stvarno mi se neda više sa gljivom zahebavat. Inače gljiva je neka iz molydona za 50 kn žičana.možda ima neka spužvana koja bi mi bila dobra.. Neznam .. Vi najbolje znate ;D ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju