Tehnički kutak > Tuning skutera
4T kit pomoć!!!!!
vpucko:
to ti je vjerovatno zato jer si prvo stegnio auspuh na drzace a onda iso stezet na cilindru
stegni prvo vijke na cilindru, pa ga onda stegni na nosace ;)
DUBrawa:
:icon_biggrin: :icon_biggrin: ma nisam baš skužio ali ok..... Ma budem napravio više dihtunga i to ej to :frajer: :frajer: :frajer:
roby44:
kak ne kuzis, prvo zasarafis na cilindru, tek onda nosace. jer kad je obrnuto,nosac ga ucvrsti u neki polozaj i ti onda ne mozes centrirat granu.
DUBrawa:
ah da skuzio sam :icon_biggrin: krivo sam napravio !!!! :toothy9:
DUBrawa:
Eo ljudi sredio sam auspuh i sve ostalo več odavno :icon_biggrin: :icon_biggrin: al sad imam probleme neke druge... Eto motor neče preko 60 a seriski je išo oko 70 :toothy12: . Eto reko mi je frend da trebam siru diznu al da onda moram stelat frgazer. Ja sam kupio malo siru diznu i kad ju stavim motor uopce ne prima gas zato jel je prekratka :toothy12: :toothy12: . Onda sam kupio njegove dizne i prosirio ih onako majstorski :icon_biggrin: i motor da bi uopce radio na leru sam moro dat gas do kraja a na aupuhu je pljuvo jako smjesu.... Uzo sam od frenda frgazer od atv-a 150 cm da vidim kako ce ic i motor ide super vuce jeb... dize sam na zadnji. Ali oped nece preko 60 ... A jos sam i stavio teze rolice 7.5 grama. Vrtraio sam njemu frgeazer stavio svoj serijski i dizne serijske i eto motor slabo vuce ide jedva 55... Jel zna neko rješenje mog problema. Hvala unaprjed :icon_biggrin: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju