A ja ti još jednom velim da se tu ne radi o bojkotu, a ti si pametan pa znaš kako je to organizirati utrku, kužiš se u to, e pa nadam se da kad ti misliš da je to lako, onda se primi posla, a ja ti još jednom velim da utrku nemožeš sam tak organizirat. Možeš meet, možeš happening, ali ne i utrku....
Nitko nije ni rekao da cu ju sam organizirat... sva sreca pa u današnje vrijeme postoji internet, msn, facebook i takve drustvene mreze pa sam u kontaktu sa xx ljudi i s kojim se sad o tome raspravlja..
DOma vec imam jedno pola biljeznice ispisano, sto, gdje, kako, zasto.. cijene, razrade klasa skutera, kako bi to trebalo izgledati itd. itd..
Ne mislim da je to lako napraviti ali samim time sto sam preuzeo iniciativu organizacije toga je vec korak naprijed, s obzirom da to nitko nije htio napravit.. pa makar na kraju i nebude utrke bar mogu rec da sam probao..
Jos jednom se ponavljam. Do sada ste svi samo pljuvali kak nemozete vozit utrke, i ja cu pokusat nesto organizirat van HMS.a
Svatko ko misli da gubim vrijeme netreba mi to govoriti jer sam svjestan posla, odgovotnosti i RIZIKA...