Tehnički kutak > Napravi sam
mjerenje squisha
Giz:
Ma to Goki namjerno tako da si posla napravi. :icon_biggrin: :icon_tongue:
gokiSP:
naravno..znam mehanicara koji zna radit al je tako proracunat i takav gnjus..napravi ljudim auto ali tolko zafusari da se ljudi vrate nakon par dana :toothy12: ugledah se na njega :toothy12:
vanjossi:
mislim da bi dobro dosla info sta dobijemo mijenjanjem squisha, i postupak istog! :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: vanjossi - 26 Studeni, 2009, 21:29:57 ---mislim da bi dobro dosla info sta dobijemo mijenjanjem squisha, i postupak istog! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vecu kompresiju, squish se smanjiva strojnim brusenjem cilindra sa strane glave, nesmje se prejerivati, obicno se squish smanji na neku razumnu velicinu, ako se pretjera s turpijanjem, podbaci se deblja brtva ili dihtung izmedju cil i bloka :hello:
gokiSP:
nabijes kompresiju, dobijes nesto na okretajima ali to se u principu ne radi samo nego u kompletu sa preradom cilindra..kod AC masina treba jako pazit jer ako se pretjera pregrijava se..mislim da je jasno da povecanjem kompresije smanjujes vijek trajanja.. :) nemam sad volje za neko dotaljno opisivanje :toothy11:
--- Citat: luna500rr - 26 Studeni, 2009, 21:33:05 ---Vecu kompresiju, squish se smanjiva strojnim brusenjem cilindra sa strane glave, nesmje se prejerivati, obicno se squish smanji na neku razumnu velicinu, ako se pretjera s turpijanjem, podbaci se deblja brtva ili dihtung izmedju cil i bloka :hello:
--- Kraj citata ---
time si pomaknuo cilindar gore i promjenio tajminge..nije to samo ubaci i vozi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju