Tehnički kutak > Napravi sam
mjerenje squisha
luna500rr:
--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 21:42:22 ---time si pomaknuo cilindar gore i promjenio tajminge..nije to samo ubaci i vozi ;D
--- Kraj citata ---
Rekao sam ako se pretjera s kracenjem podbaci se deblja brtva, nemoj se cudit kad sad neki klinac skine cil sa skuta i ode brusilicom kratiti squish :toothy12:
gokiSP:
pa kazem ti nije to samo ubacit dihtung jer pomices cilindar dok klip ostaje sto znaci da mjenjas sve tajminge a to mjenjanje ne mora uvijek znacit pomak na bolje ;D
gumy:
--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 21:42:22 ---mislim da je jasno da povecanjem kompresije smanjujes vijek trajanja.. :)
--- Kraj citata ---
kolko ja znam, kada se povećava kompresija poboljšava se hlađenje klipa i tako se povećava trajnost termogrupe.
gokiSP:
a gle svako ima svoju pricu i svi svasta pricaju :dontknow: ja znam da se meni do sad nije nista dogodilo a smanjio sam ga na 8
Giz:
--- Citat: gumy - 27 Studeni, 2009, 11:24:30 ---kolko ja znam, kada se povećava kompresija poboljšava se hlađenje klipa i tako se povećava trajnost termogrupe.
--- Kraj citata ---
Nebih se složio. Svaka smjesa koja se tlači se uslijed istoga i zagrijava dodatno. Pojačava se eksplozija i tu nema nikakve logike da se išta hladi bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju