Tehnički kutak > Napravi sam

mjerenje squisha

<< < (3/9) > >>

luna500rr:

--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 21:42:22 ---time si pomaknuo cilindar gore i promjenio tajminge..nije to samo ubaci i vozi  ;D

--- Kraj citata ---

Rekao sam ako se pretjera s kracenjem podbaci se deblja brtva, nemoj se cudit kad sad neki klinac skine cil sa skuta i ode brusilicom kratiti squish :toothy12:

gokiSP:
pa kazem ti nije to samo ubacit dihtung jer pomices cilindar dok klip ostaje sto znaci da mjenjas sve tajminge a to mjenjanje ne mora uvijek znacit pomak na bolje  ;D

gumy:

--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 21:42:22 ---mislim da je jasno da povecanjem kompresije smanjujes vijek trajanja.. :)

--- Kraj citata ---

kolko ja znam, kada se povećava kompresija poboljšava se hlađenje klipa i tako se povećava trajnost termogrupe.

gokiSP:
a gle svako ima svoju pricu i svi svasta pricaju  :dontknow: ja znam da se meni do sad nije nista dogodilo a smanjio sam ga na 8

Giz:

--- Citat: gumy - 27 Studeni, 2009, 11:24:30 ---kolko ja znam, kada se povećava kompresija poboljšava se hlađenje klipa i tako se povećava trajnost termogrupe.

--- Kraj citata ---

Nebih se složio. Svaka smjesa koja se tlači se uslijed istoga i zagrijava dodatno. Pojačava se eksplozija i tu nema nikakve logike da se išta hladi bolje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju