Tehnički kutak > Napravi sam
mjerenje squisha
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 01 Prosinac, 2009, 16:09:49 ---Valjda si digo tajminge i prosirio ispuh do glave cil :toothy12:
ili ti je premali klip, pa provuces zicu kroz kariku ;D
Sala...
Najlakse je zicu svinuti na L i utrati kroz rupu od svjecice, zavrtit krug-dva-tri i voila :headbang:
--- Kraj citata ---
Ajde konačno da netko shvati zafrkanciju. :icon_biggrin:
BTW. ne kužim čemu skidanje glave, pa može se uz malo truda staviti kroz otvor za svjećicu kako je iznad napisano :headbang:
zipst:
--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 16:11:53 ---Ajde konačno da netko shvati zafrkanciju. :icon_biggrin:
BTW. ne kužim čemu skidanje glave, pa može se uz malo truda staviti kroz otvor za svjećicu kako je iznad napisano :headbang:
--- Kraj citata ---
to je nasem gokiju dosadno u zivotu pa izmislja toplu vodu :toothy12:
ivanm:
squishevi su na standardnim cilindrima i kitevima namjerno napravljeni preveliki radi moguće loše kvalitete goriva i izbjegavanja mogućnosti detonacija..
pajo:
npr:sa stage6 sport pro kitom se dobiju 4 limena dihtunga koji dolaze između bloka i cilindra radi regulacije squisha.e sad za minarelli kažu sa tim kitom i hodom radilice idealan squish je 0,8mm
a ja kad sam bio montiro i bez tih limenih podloški squish iznosi 1mm tako da podlošku nisam ni stavio...
dhorvat:
--- Citat: pajo - 01 Prosinac, 2009, 18:36:40 ---npr:sa stage6 sport pro kitom se dobiju 4 limena dihtunga koji dolaze između bloka i cilindra radi regulacije squisha.e sad za minarelli kažu sa tim kitom i hodom radilice idealan squish je 0,8mm
a ja kad sam bio montiro i bez tih limenih podloški squish iznosi 1mm tako da podlošku nisam ni stavio...
--- Kraj citata ---
:o :o
Pa kaj smije to bez podloške :dontknow: :drunken_smilie:
Trophy/DR imaju jednu aluminijsku i nemam brige oko toga koju ću stavit :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju