Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Vještice, Ogulin 6.- 8.7.2007

<< < (2/9) > >>

speed:

--- Citat: speedfight - 20 Lipanj, 2007, 22:59:55 ---ne bojim se nikoga,ni kazne...samo se bojim da mi kakav murjak tatu ne zove ili da mu pošalje pismeno izvješće...već mi se jedan prijetil.... :jerk:

--- Kraj citata ---
zasto bi ti poslal izvjesce :icon_scratch:,ma samo ti dojdi,bit ce super :icon_thumright:,lako za policiju :toothy10:

marko.p:
ma šalim se...ako budem mogao,dolazim...

Dino:

--- Citat: speedfight - 21 Lipanj, 2007, 20:09:09 ---ma šalim se...ako budem mogao,dolazim...

--- Kraj citata ---
Nemoj se zafrkavati s tim,može ti tata uzeti ključ od skutera,ko što se meni dogodilo kad me u gradu vidia bez kacige :laughing11: :laughing3: :laughing6:

speed:

--- Citat: Dino - 21 Lipanj, 2007, 20:16:38 ---
--- Citat: speedfight - 21 Lipanj, 2007, 20:09:09 ---ma šalim se...ako budem mogao,dolazim...

--- Kraj citata ---
Nemoj se zafrkavati s tim,može ti tata uzeti ključ od skutera,ko što se meni dogodilo kad me u gradu vidia bez kacige :laughing11: :laughing3: :laughing6:

--- Kraj citata ---
pa nije on maloljetan,uostalom udaljen je 50km,sakupi drustvo i dodju za 1 h na jedan od vecih motosusreta u karlovackoj zupaniji :icon_thumright:

marko.p:
nemojte me tu sad zezat,ja sam ponosni mladi punoljetnik...ako uspijem,dolazim i sam,nije to daleko...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju