Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK Vještice, Ogulin 6.- 8.7.2007
Shevinho:
Dakle prvi moto susret u OG-u... Svi ste pozvani bez obzira na dob,rasu itd :toothy10:... Bit će nas skuteraša gore jer pomažemo oko postavljanja, čiščenja i ostalih aktivnosti kojim se nemogu baviti članovi moto kluba... Većina nas skuteraša imat če prsluke pa da znate ako ko misli doć... Bar ovi iz Karlovca mogu doč da se upoznamo... Ajmo ljudi, sjednete na svoje pile i dođete u OG na moto susret...Bit će putokaza po gradu i glavnim cestama tako da se nemožete izgubit ili zaustavite kog na skuteru i pitate :icon_scratch: :headbang:...
www.mkvjestice.hr
Naravno bit će svega, i jela i pića i žena :laughing9: :laughing9:
speed:
jesam ja pozvan :icon_scratch:
marko.p:
pa ja bi došal ali se bojim ogulinske policije,kaj ako mi budu tatu zvali,kaj ću onda :'(
speed:
--- Citat: speedfight - 19 Lipanj, 2007, 19:49:30 ---pa ja bi došal ali se bojim ogulinske policije,kaj ako mi budu tatu zvali,kaj ću onda :'(
--- Kraj citata ---
mene su kaznili i sad nece bit kazni pola godine,samo ti dodji,ne boj se ne grizemo mi :laughing7:
marko.p:
ne bojim se nikoga,ni kazne...samo se bojim da mi kakav murjak tatu ne zove ili da mu pošalje pismeno izvješće...već mi se jedan prijetil.... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju