Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Vještice, Ogulin 6.- 8.7.2007

<< < (8/9) > >>

baraba:
Vidi kako nas je peder popljuvao na motori.hr, baš me raspizdio:
"...jedina stvar koja mi je zasmetala su oni deckici na skuterima na defileu... thumb_down ....ajd sudjelovali su u povorci i dobro..al su skoro cijelim putem prestizali motoriste...pa ono...trebali su se poklopit usima i bit sretni kaj im je dozvoljeno da uopce sudjeluju..."

Lijepo sam mu odgovorio:
"Mislim da stvarno pretjeruješ  Confused Ja sam bio jedan od 5 ljudi na skuteru i uopće nismo nikoga preticali niti se trudili isticati, vozili smo u koloni skupa kao i ostali. Još smo i ranije krenuli na kneju dok su ostali bili kod placa da ne smetamo ostalima na uzbrdici.
Svjesni smo da su naši skuterčići jad i bjeda i zato je i bilo 1% skuteraša na susretu. Očito da tebe živciraju skuteri sami po sebi i s prijezirom gledaš na nas, kako kažeš, "dečkiće" koji su prvi puta bili na ovakvom događaju i nisu dorasli "pravim, okorjelim bajkerima"
Slobodno predloži sljedeći puta da im se zabrani prisustvovanje.
"motoristički duh"  Misli zbog ovakvih kao ti se ni nemislim pojavljivati više."

..::Alf::..:

--- Citat: baraba - 08 Srpanj, 2007, 21:57:23 ---Vidi kako nas je peder popljuvao na motori.hr, baš me raspizdio:
"...jedina stvar koja mi je zasmetala su oni deckici na skuterima na defileu... thumb_down ....ajd sudjelovali su u povorci i dobro..al su skoro cijelim putem prestizali motoriste...pa ono...trebali su se poklopit usima i bit sretni kaj im je dozvoljeno da uopce sudjeluju..."

Lijepo sam mu odgovorio:
"Mislim da stvarno pretjeruješ  Confused Ja sam bio jedan od 5 ljudi na skuteru i uopće nismo nikoga preticali niti se trudili isticati, vozili smo u koloni skupa kao i ostali. Još smo i ranije krenuli na kneju dok su ostali bili kod placa da ne smetamo ostalima na uzbrdici.
Svjesni smo da su naši skuterčići jad i bjeda i zato je i bilo 1% skuteraša na susretu. Očito da tebe živciraju skuteri sami po sebi i s prijezirom gledaš na nas, kako kažeš, "dečkiće" koji su prvi puta bili na ovakvom događaju i nisu dorasli "pravim, okorjelim bajkerima"
Slobodno predloži sljedeći puta da im se zabrani prisustvovanje.
"motoristički duh"  Misli zbog ovakvih kao ti se ni nemislim pojavljivati više."

--- Kraj citata ---
Jebi mu mater :icon_thumright:

Nikon:
ma uvik ce bit mrzitelja skutera..

tzv intelektualaca...

pogledaj sta corky kaze i kako im spusta... bilo je miljun tema tamo protiv skutera..

ali opet corky ih sve shebe..

P.S. corky je inzinjer prometa haha  :icon_biggrin:

http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,62375.0.html

vekyyy:
ma kretencina... da mi je znat koji je od onih on tamo bio?

Genesis051:
Da mu... khmmmm... tko to mrzi skutere (50 ccm, a i one veće) ... pa to je ionako uglavnom jeftini početak za u "prave" motore... većina vlasnika 50-ica su dečki (a i cure u sve većem broju), koji nemaju svoja sredstva za kupiti nešto veće/jače...
Veliki skuteri su samo rješenje za ljude, koji se vole komotnije voziti... skoro da nisu obavezni nositi motorističku garderobu, praktički se mogu voziti u odijelu...
Ali da se netko dosjeti skuterašima naplaćivati upad (kako tamo piše) na moto susrete... to osuđujem kategorički...
Svi smo mi tu, jer volimo vožnju na 2 kola...

Kad bi se moglo, trebalo bi se naplaćivati upad onima, koji voze motore/skutere, samo zbog praktičnosti za parkiranje, jeftinoće održavanja... (kalkulante)...
Ali ti ionako ne dolaze na moto susrete, prema tome, stvar riješena  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju