Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
F12 Phantom iz KVARTA.....
Lazo:
nadam se i ja jednom điru po kvartu... mislim da su one silne plaćene kave :confused5: dovoljne :laughing7: stej tjuned :headbang:
sr-dream_vk:
--- Citat: Lazo - 27 Studeni, 2009, 23:03:21 ---nadam se i ja jednom điru po kvartu... mislim da su one silne plaćene kave :confused5: dovoljne :laughing7: stej tjuned :headbang:
--- Kraj citata ---
:fy:..hahah...projekt se obustavlja svi dijelovi su od danas na prodaju....
area mf:
..usput cilindar je malo diran
[/quote]a šta je dirano na cilindru??
aeroxtuning:
--- Citat: black-rox - 27 Studeni, 2009, 22:53:34 ---Malo smiri doživljaje da ti ih nebi trebal neko smirivat,a ti kad složiš jednu mašinu,samo jednu i kad ju sam uštelaš onda se javi do tada šuti i pusti hacu i ostaloj ekipi da ti slaže motor još jedno dvije godine,i govori maloj djeci da nemaš vremena,a imaš vremena visiti tu i pisat gluposti,da si toliko u garaži već biš naučio kako se zavida cilindar :laughing7: :hello:
--- Kraj citata ---
kretencicu aka "ja ti imam profi fotic,60tkn,aeroksa,BLACK TEAM no videos jer je Rijeka u mraku već godinu pa ne možeš pokazati gluvu svinju" odje#i,i tako je,nisam ništa složio niti znam zavidat plastiku,a kamoli cilindar,jesi lud? :laughing3: di su ti caca i mater?vjerovatno digli ruke od delikventa.... :toothy12: i sredi plastike od gluve svinje,imaš dosta cureka ;) stej antjuned end anstelung :toothy9: :toothy9:
DeLUX:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju