Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje za midrace

<< < (6/6)

marko1990:

--- Citat: aprilia area 51 - 26 Studeni, 2009, 15:46:08 ---evo uzeo sam sad ovo sthil crveno mineralno 61 kn...sad cemo vidjet kak ce se pokazat?

marko1990 zanimam e jos dali ti je skuter jako dimi s tim uljem...

i ako netko zna koju je najbolja mjesavina za midrace znaci koliko ulja naprama 5l goriva...hvala

--- Kraj citata ---

pa meni dimi dok je hladan  i pod cokom,inace ne(jedino kaj srdi kad dimi)...a kaj ti se tice midracea pošto mislim da imaš uljnu pumpu ondaa na jedan rezervar benge ulij cep ulja!!!  :icon_thumright:

marko1990:

--- Citat: aprilia area 51 - 26 Studeni, 2009, 16:49:56 ---pa i ja sam ostavio uljnu pumpu pa sad koliko jos dodatno da natocim u rez...znaci radi uljna pumpa al eto na 5l koliko jos dodatno da natocim?

--- Kraj citata ---

jedan cep je sasvim dovoljno   :icon_thumright:

flomo:
MOTUL 710 2T 100KN l

vuk:

--- Citat: black-rox - 25 Studeni, 2009, 17:19:09 ---A i ovaj TTS je isto česme od ulja,to stavi onda otvori mašinu nakon koju tisuću i najbolje se pokaže na RS125 s tim uljem ventil se toliko zaštropa od gareži da ga ne možeš izvaditi,ovo ulje bi preskočio......

--- Kraj citata ---

rs 125 ionako ima previđeno svakih 4000 km ćišćenje ventila, a redovno ga propuhuj i neće biti zaštopan ;D, uglavnom motul 710 je i više nego dobar za neki midrace.

i gdje se to može naći za 85 kn ???

Iwo SR Tuono:
motul 710 ester je uvijek držao cijenu, i u italiji sam ga platio 13-15€, jako dobro i kvalitetno ulje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju