Tehnički kutak > Tuning skutera

ulje za midrace

<< < (5/6) > >>

oki1983:
inino ulje nije nikako dobro za skutere,to mi je vec masa ljudi rekla,nisam ga nikad sipao,ali u servisu su mi rekli da ga ne stavljam ni pod razno,jer skut nece dugo trajat!
inino ulje je za motorke,trimere i takve stvari,bas kao sto je netko rekao tu na forumu.

giannelli:
ja sam tocio u serijalu inino ulje 13.000km i onda se karika malo zaljepila za cilindar.  :laughing7:

aprilia area 51:
evo uzeo sam sad ovo sthil crveno mineralno 61 kn...sad cemo vidjet kak ce se pokazat?

marko1990 zanimam e jos dali ti je skuter jako dimi s tim uljem...

i ako netko zna koju je najbolja mjesavina za midrace znaci koliko ulja naprama 5l goriva...hvala

giannelli:
prijatelj je tocio to ulje u neosa na trophya, i dimio je poprilicno, dok smo stelali ler gas zadimili smo cijelu ulicu bili, jos kad podignes čok to dimi na sve strane. xD

al zu tu cijenu mozes uzet i motul polusintetiku, kod nas je stihl jeftinij jedno 7-8kn prema motulu.

ne znam koliko treba na 5litara dodat, ja uvijek ostavim uljnu pumpu i nalijem na svako tocenje koju kap ulja dodatno.

aprilia area 51:
pa i ja sam ostavio uljnu pumpu pa sad koliko jos dodatno da natocim u rez...znaci radi uljna pumpa al eto na 5l koliko jos dodatno da natocim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju