Ostalo > Svijet računala i mobitela

pao na pod-laptop

<< < (9/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Studeni, 2009, 21:55:50 ---šta fali hot swapu, zanimljivije je kad je riskantnije :D  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

Hot swapping (iliti hot plugging) je jako škakljiv pojam jer dosad nisu svi uređaji sinkronizirani da funkcioniraju tako jer dosta toga još nije dorađeno. Naprimjer USB i Flash memorije. Jesu hot swappable, ali mogu se sj*** samo tako ako ištekaš dok traje transfer podataka... itd.

Jedino kaj je doslovce hot swappable su tipkovnica, miš, vga/dvi kabel...  :toothy12:

gokiSP:
necu ja nista hot..prije nego budem stavljao ram stavit cu lap u skrinju na 2 sata  :toothy12:

Giz:

--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 22:21:22 ---Hot swapping (iliti hot plugging) je jako škakljiv pojam jer dosad nisu svi uređaji sinkronizirani da funkcioniraju tako jer dosta toga još nije dorađeno. Naprimjer USB i Flash memorije. Jesu hot swappable, ali mogu se sj*** samo tako ako ištekaš dok traje transfer podataka... itd.

Jedino kaj je doslovce hot swappable su tipkovnica, miš, vga/dvi kabel...  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Imaš tonu HP i IBM serverskih diskova koji su hot swap tako da ne vidim problem oko toga...

duje87:

--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 11:41:07 ---Kažem jako poželjno je izvaditi bateriju, ali definitivno mora biti ugašen  :headbang:

--- Kraj citata ---

vidin da si "opremljen" znanjen i slicno s laptopima.. iman ja jedno pitanje.. iman doma staru toshibu SATELLITE laptop pise ovako S1410-303

neznan jel ti triba jos koji podatak,al riknia mi je dvd citac i bia prije par godina odnia u servis i onda to bilo skupo i stari uzea sebi novi laptop,ovi ostavia sa strane meni,al meni i ne sluzi bas bez dvd roma..reci mi jel imas ti koji za prodat ili sta da ucinin,a da nije skupo,ako je onda nista,nek lezi i dalje :)

dhorvat:

--- Citat: duje87 - 30 Studeni, 2009, 22:35:04 ---vidin da si "opremljen" znanjen i slicno s laptopima.. iman ja jedno pitanje.. iman doma staru toshibu SATELLITE laptop pise ovako S1410-303

neznan jel ti triba jos koji podatak,al riknia mi je dvd citac i bia prije par godina odnia u servis i onda to bilo skupo i stari uzea sebi novi laptop,ovi ostavia sa strane meni,al meni i ne sluzi bas bez dvd roma..reci mi jel imas ti koji za prodat ili sta da ucinin,a da nije skupo,ako je onda nista,nek lezi i dalje :)

--- Kraj citata ---

Ako se ne varam, na tom modelu nije prekomplicirano izvaditi DVD uređaj. Pa pogledaj koja mu je oznaka (traži neki part number ili nešto slično) pa napiši to na ebayu. Zna se naći i za manje od 200 kuna  :laughing7:

Ako nađem Service manual na netu, javim ti detaljnije  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju