Ostalo > Svijet računala i mobitela
pao na pod-laptop
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 30 Studeni, 2009, 21:26:49 ---ma regan sam tamo al mi se neda tamo..rade tu pitam ove nase frikove :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ovi "naši" frikovi su da nebudem prost (goli qurac) naspram ovih tamo tako da... :la:
Giz:
Ovi "naši" frikovi imaju svoju IT firmu i mogu se kurčiti s time dok ona tamo otapala samo maštaju o onome što ja imam i što mi prolazi po rukama... :icon_tongue:
2 Goki: Daj na PM adresu da ti ova naša sirotinja ponešto udijeli.... Kad več ne dijele na PC ekspert forumu, početi čemo tu. :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Giz - 30 Studeni, 2009, 21:45:32 ---Ovi "naši" frikovi imaju svoju IT firmu i mogu se kurčiti s time dok ona tamo otapala samo maštaju o onome što ja imam i što mi prolazi po rukama... :icon_tongue:
2 Goki: Daj na PM adresu da ti ova naša sirotinja ponešto udijeli.... Kad več ne dijele na PC ekspert forumu, početi čemo tu. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma da? A ja mislio da tamo samo neki hard core overclockeri koji znaju kad koji bit prolazi kroz procesor :laughing6:
Nemaš ti kaj je old-school
Giz:
Nemaš je neznaš? ::)
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dhorvat - 30 Studeni, 2009, 11:54:17 ---U principu postoji teoretska šansa od 1:100 da izvadiš ram iz računala dok je upaljen i vratiš ga nazad unutra i da računalo radi normalno. To je moj frend napravio a da nije ni skužio da je komp zapravo upaljen. U protivnom ti u najboljem slučaju izgori RAM, a moguće i matična :laughing7:
--- Kraj citata ---
šta fali hot swapu, zanimljivije je kad je riskantnije :D :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju