Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Stankovci 27-29.07 2007.
Genesis051:
A i sad, skraćena, sigurno "pati" na mjestima, gdje završava metalni dio cjevčice, na koju je nasađena...
Lijepo ti Nikon kaže, zamijeni ju svakako !... ako je jednom popucala, znači da je guma (ili plastika, svejedno) "dala svoje"... Strojari bi rekli: zamor materijala !
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 26 Lipanj, 2007, 11:06:04 ---
--- Citat: Punisher - 19 Lipanj, 2007, 20:39:29 ---
Hvala obojici, javim ako budem slobodan, najvjerojatnije ako budem mogao mi igra samo nedjelja :)
--- Kraj citata ---
ne znam ni sam oču iči, ali kada se i oni nude nudim ti se i ja za vožnju, ja iman još i kufer tako da se samo zavališ i crkaješ od straha da se negdi ne zabušimo zato jer ja neman pojma vozit :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: može :icon_thumright:
corky:
ja bio u Stankovcima na prvom partiju .... bilo fantastično samo virjeme bilo uffff kišno,,, problem je što nema kampa nego se sve odigrava takoreći ispred O Škole ljudi fantastični sve ostalo ok...E skoro da zaboravih to Vam je seoski dernek jer nakraju dođe cilo selo i mlado i staro ali su fer i poštuju se pravila moto partija puno pića, hrane, roka i sve po pristupačnim cijenama... neprave nikakve razlike motori skuteri mopedi itd ....
Dino:
Onda,Zadrani,ko će sve ići? Neda mi se ići sam tamo :sad1:
Nikon:
ja ja ja :icon_biggrin:
napokon uljara gotova ako mi ne budu pripreme za repku iden 1000000%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju