Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Stankovci 27-29.07 2007.
ALONSO:
--- Citat: Nikon - 19 Lipanj, 2007, 21:14:58 ---
--- Citat: ALONSO - 19 Lipanj, 2007, 16:37:28 ---
--- Citat: Nikon - 19 Lipanj, 2007, 16:12:07 ---ja iden 100000% osin ako mi kolo ne ispadne da nemogu makar gurat do gori
--- Kraj citata ---
jesi ti riješija skuter svoj, jesu ti došli djelovi?
meni je ova moja gamela sada gorivo počela puštat :laughing3: :laughing6: vidi se da smo u istom klubu :laughing7:
--- Kraj citata ---
u subotu je gotov polu generalna se radi :):):)
ako ti je na
pukla cjev to u save kupimo i zaminimo??? :) di ti kapa :toothy10:
--- Kraj citata ---
po auspuhu :icon_biggrin:, mogli bi imat usrid mraka mali vatromet :laughing7:
ja neznam oču moč doči, dati ču sve od sebe, ali ne znam oču bit na terenu :toothy3: :angry7: :confused5:
Genesis051:
Je li su to oni Stankovci "povrh" Pirovca... ;D
Da bio, prohujio (svojevremeno, službeno) kombijem i (kasnije) kamionom.. :happy6:
Vidjet ću kako mi smjene budu padale... volio bi svratit... :happy3:
ALONSO:
--- Citat: Punisher - 19 Lipanj, 2007, 20:39:29 ---
Hvala obojici, javim ako budem slobodan, najvjerojatnije ako budem mogao mi igra samo nedjelja :)
--- Kraj citata ---
ne znam ni sam oču iči, ali kada se i oni nude nudim ti se i ja za vožnju, ja iman još i kufer tako da se samo zavališ i crkaješ od straha da se negdi ne zabušimo zato jer ja neman pojma vozit :laughing7:
ALONSO:
--- Citat: ALONSO - 19 Lipanj, 2007, 16:37:28 ---
--- Citat: Nikon - 19 Lipanj, 2007, 16:12:07 ---ja iden 100000% osin ako mi kolo ne ispadne da nemogu makar gurat do gori
--- Kraj citata ---
jesi ti riješija skuter svoj, jesu ti došli djelovi?
meni je ova moja gamela sada gorivo počela puštat :laughing3: :laughing6: vidi se da smo u istom klubu :laughing7:
--- Kraj citata ---
riješija problem pod prisilom..
naime ja krenija na selo i sve ok, kad stanem na semaforu, a ono benzina teče u potocima na zaštitu na auspuhu, ali doslovno u potocima, a ono šta padne na granu kada daš gasa samo isparava :o
hehe, brzo san se vratija doma :laughing7:, skalper u ruke i skratija malo cijevčicu i problem je privremeno riješen, nakon toga napravljeno nekih 200-250 km :icon_biggrin:
Nikon:
zamini ti cjev, sigurnije je.. trkni u save ako nema oreginal u pijađa :)
meni se ponovilo jer je nisan promini ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju