Tehnički kutak > Tuning skutera
Kompresija??!! I nesto veoma cudno ?!
Rossi:
preso 4900 Km ,2007 godiste ...kad sam ga dobio tek prvi dan sve sam pregledo da se uvjerim da je 100 % nov ,posto znam par jarana kupi nov scoot a motor vec oni iz servisa izvozali ...kao da testiraju vka nak a predju po 1000 Km i resetuju samo kilometrazu ...tako da sam ga ja odma u servis kod frenda prvi dan i tip je ...skino spuh i odozdo vidio da je cilindar i klip nov tj nema ni trunke garezi i slicno....koliko je mogo vidit odande ...znaci nista nije dirano drugo ....a sto je pukla glava cilindra neznam ...jbg mozda je fabricka greska...ali to nije da je puko po pola ..nego jednostavno ko rupica ima ovako mala i sad je od nje pocelo da se siri ta pukotina ...ta rupica je od svjecice nekih 2-3 centa udaljena...taok da neznam ...sad je sve ok i super ide :) vise nego zadovoljan :) :toothy9: :hello:
Punisher:
--- Citat: Rossi - 20 Lipanj, 2007, 00:02:08 ---preso 4900 Km ,2007 godiste ...kad sam ga dobio tek prvi dan sve sam pregledo da se uvjerim da je 100 % nov ,posto znam par jarana kupi nov scoot a motor vec oni iz servisa izvozali ...kao da testiraju vka nak a predju po 1000 Km i resetuju samo kilometrazu ...tako da sam ga ja odma u servis kod frenda prvi dan i tip je ...skino spuh i odozdo vidio da je cilindar i klip nov tj nema ni trunke garezi i slicno....koliko je mogo vidit odande ...znaci nista nije dirano drugo ....a sto je pukla glava cilindra neznam ...jbg mozda je fabricka greska...ali to nije da je puko po pola ..nego jednostavno ko rupica ima ovako mala i sad je od nje pocelo da se siri ta pukotina ...ta rupica je od svjecice nekih 2-3 centa udaljena...taok da neznam ...sad je sve ok i super ide :) vise nego zadovoljan :) :toothy9: :hello:
--- Kraj citata ---
Najvjerojatnije tvornička greška.
Glavno da si našao problem i da nije bilo što ozbiljnije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju