Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
--- Citat: Nero - 03 Prosinac, 2009, 00:24:00 ---ne znam koje ti je veličine original hladnjak, ali ako je veličine kao od roxa nebi trebalo bit problema..
--- Kraj citata ---
ma neeeee... ovaj od F12 bi stavio kao pomoćni kiler.. da bolje ladi, ipak je giza... a od roxa ne paše jer je on ravan, a meni kriv ko zavoj na Sv. Kuzmu.. xD
klembic:
evo slika radilice i pumpe vode.. pumpa je vec namontirana, a radilica nek skuplja prašinu..
tomof10:
projekt ti je ok dobri dijelovi jedino ti nebi preporucio:
-19 karb zato sto ce ti se grijat trebas stavit veci hladnjak npr.od roxa i ugurat ga negdje ja sam 21 stavio na tpr i nije to to ko sa 25 delorttom bolje se hladi a o performansama da nepricam
-rosta znam kako ti je ja sam kupio yasuni c20 jer sam se i ja zaljubio u njega ko ti u rosta al je u mene tpr al ne nakopan trofy
-i taj klip hebo jer po slikama otice ti karika 100% jer ce zapet od kanal i puknut ako tako izgleda kosto je po slici na sipu?
I najbitnija stvar nemoras se bezveze kacit sa ekipom sa foruma i dizati tenzije mnogi su stari od tebe i puno puno iskusniji i zele ti pomoci jer su oni to prosli vec i daju ti savjete a ostalo je na tebi! :dontknow:
toliko od mene i zelim ti uspjeh dalje sa projektom :hello:
sr-dream_vk:
svaka kuna bzvz ulozena u to smece..toliko od mene..pozzz
Losinj:
--- Citat: sr-dream_vk - 08 Prosinac, 2009, 21:00:14 ---svaka kuna bzvz ulozena u to smece..toliko od mene..pozzz
--- Kraj citata ---
a i ja bi to reko....kad slozis i malo provozas otic ce u prodaju.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju