Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (17/61) > >>

black-rox:

--- Citat: klembic - 27 Studeni, 2009, 23:00:21 ---haha.. manje masnoća jesti..
a sta mojih 300 km?? to napravim za par dana.. jer ja nisam zgoren kao neki ljudi (ne mislim na vas, vi ste posebna priča xD) da vrte 500 km dnevno.. to malo kroz grad na leru.. da se koja teta okrene, da pogleda koi k to drobi.. xD

--- Kraj citata ---
Dođeš lipo kod mene odeš na pistu i voziš se i nabereš tih 300km u dva dna xD

klembic:

--- Citat: black-rox - 27 Studeni, 2009, 23:02:04 ---Dođeš lipo kod mene odeš na pistu i voziš se i nabereš tih 300km u dva dna xD

--- Kraj citata ---
da.. samo to moje krme ce trebat uštelat prvo.. a onda treba doc do gore pomalo.. ne preko 60-70 ic.. a to je ubijanje.. a i neam vozacku xD

klembic:
eto do danas sam bio u velikoj neizvjesnosti u vezi klipa.. danas je dasao i vidio da ce bit u redu.. ful sam zadovoljan.. inace klip je Hebo Manston A 47.6 ... sliku necu stavljat jer ja mislim da znate kako izgleda klip.. uskoro ocekujem S6 HPC (12mm) radilicu i SSP pumpu vode.. i zahvaljujem Slowrideru preko kojeg sam uzeo klip i Nero-u preko kojeg uzimam ovo drugo dvoje.. hvala ekipa :))

klembic:
eto danas mi dolazi radilica, tj. dosla samo je jos kod Frke.. stari hvala ;) 
a da pitam za hlađenje motora.. pa malo mi neki rekli da uzmem od F12 onaj mali izduženi.. jer znam da ce se grijat ko blesav a neznam sto vise napravit.. sad me znaima kolko ce mi pomoc jedan taj kiler u seriji i sta mislite di bi bilo najpovoljnije da ga satvim na firefoxu da ne režem neke plastike??

Nero:
ne znam koje ti je veličine original hladnjak, ali ako je veličine kao od roxa nebi trebalo bit problema..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju