Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
seba:
ako mislis kasnije slabiji midrace,onda ti ne preporucam roost-a jer to nece nikako radit
gledaj tamo yasuni c16 onda da uzmes,sa njim bi to lijepo radilo,pa cak i ovaj trophy ja mislim
klembic:
--- Citat: seba - 26 Studeni, 2009, 18:12:50 ---ako mislis kasnije slabiji midrace,onda ti ne preporucam roost-a jer to nece nikako radit
gledaj tamo yasuni c16 onda da uzmes,sa njim bi to lijepo radilo,pa cak i ovaj trophy ja mislim
--- Kraj citata ---
ma zaljubio sam se u Roosta.. neka ga.. bit ce po narudžbi tako da mora dobro radit s Topom.. a sta cemo poslije cemo videt.. rec cu neki S6 Racing ili tako nes.. Yasuni mi se nikad nije sviđao.. nista osobno
seba:
--- Citat: klembic - 26 Studeni, 2009, 18:33:02 ---ma zaljubio sam se u Roosta.. neka ga.. bit ce po narudžbi tako da mora dobro radit s Topom.. a sta cemo poslije cemo videt.. rec cu neki S6 Racing ili tako nes.. Yasuni mi se nikad nije sviđao.. nista osobno
--- Kraj citata ---
meni se isto roost najvise svidja(ipak je iz slovenije :icon_biggrin:)
tvoja lova tvoj odabir :icon_thumright:
bitno da se tjunira :toothy9:
Nero:
ja sam bio doneavno u istoj dilemi kao i ti. Svidja mi se roost a opet je prejak za moj kit.. s druge strane nemam jos toliko love da uzmem neki high end kit..
zato sam narucio spuh koji ce radit i na midraceu a i na high endu ako ikad do toga dodje..radi se o s6 R1200. Ako uzmes taj roost po narudzbi bit ce ti dizajniran da radi na nakopanom topu, a onda kad uzmes vec neki s6 racing ili motoforce neces bit mozda toliko zadovoljan.. To je slian problem kao sto vidim po Rijeci ima tona skutera bez kita a voze sa mhr spuhovima i sl...
klembic:
vozaju se na tim spuhovima po Ri.. al to su najvjerovatnije base spuhovi kao moji.. meni neki govore ostavi ovaj.. al pogledaj moju granu.. a kad budem naručivao spuh rec cu mu da napravi za taj moj Top i za neki S6 Racing ili nes slicno.., jos cu videt.. ima jos do naruđbe spuha..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju