Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (14/61) > >>

klembic:
ako mi se javi jos jedan gerilac sa onakvim commovima kao sto su da cu te oprat ko djete.. to nece ic nista.. bacaj u smece.. ja sam to napravio prije 75 godina.. Onda cu rec adminu da mi obrise ovu temu pa cu otvorit na nekom forumu di nema takvih gerilaca kao sto ste vi.. te prekrasne commove zadrzite za sebe..

seba:
meni je to sve ok sta mislis napravit cijeli setup,samo bi stavio gore neki jaci midrace ili HE kit i malo ga samo obradio(tpr,mhr,evo2)
jer znam iz iskustva da to turpijanje je tako tako
ali i sam sam bio ko i ti sada,pa ti zelim svu srecu u tome da uspijes napravit to sta si si zamislio :icon_thumright:

klembic:

--- Citat: seba - 26 Studeni, 2009, 17:33:20 ---meni je to sve ok sta mislis napravit cijeli setup,samo bi stavio gore neki jaci midrace ili HE kit i malo ga samo obradio(tpr,mhr,evo2)
jer znam iz iskustva da to turpijanje je tako tako
ali i sam sam bio ko i ti sada,pa ti zelim svu srecu u tome da uspijes napravit to sta si si zamislio :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e seba ovako.. ovo je sve pocelo jer je brat mislio samo pokazat cilindar frendu a on iso portat.. a kad vec imam super.. takav kit za nekih 100€ =PP ... klipnjaca ce bit 12mm.. tako da se kit lako novi ubaci.. nema nista price.. samo me brine onda spuh.. jer ovo ce bit bas za ovaj kit.. a volio bi stavit MHR replica ili motoforce.. jer ovi malossi i to je ful skupo.. a bas neam para tako na bacanje.. a i zelim da je motor neki slabiji mid race.. jer da se mogu vozit a ne da moram stalno na stolu to držat.. hihi.. i hvala sto me podrzavas

gokiSP:
pa onda razmisli sta bis stavio nakon tog trofija i uzmi neki spuh koji ce bit ok i za tog trofija i za taj kit koji bis uzeo nako njega  :dontknow:

klembic:

--- Citat: gokiSP - 26 Studeni, 2009, 17:42:10 ---pa onda razmisli sta bis stavio nakon tog trofija i uzmi neki spuh koji ce bit ok i za tog trofija i za taj kit koji bis uzeo nako njega  :dontknow:

--- Kraj citata ---
e pa to sam si i mislio.. ful mi se sviđa ovaj motoforce kao sto onaj ima na zipu.. al ima vremena jos do spuha.. jer treba prvo sve složit da izračunam prace tajminge i onda tek spuh naručit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju