Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
Laki:
poanta price je da je vanjski promjer dijela karba koji ulazi u prirubnicu isti kod 19 i 21 karba
aprilija top:
bravo laki
klembic:
sta mi svi odma serete po mom projektu.. ako vam se ne sviđa reć ću moderatoru da mi pobriše temu i ko bog.. a ne da mi tu filozofiraju dal cu stavit 19 il 21.. vidjet cu kako ce bit pa cemo popravit.. a aprilia top sta onda ako si probao to.. probat cu i ja pa cu vidjet.. jer nisam ja neki sin od ministra kulture da imam para kako se sjetim.. ja i brat smo se teze navukli za taj novac.. i zato ne želim da mi tu filozofirate za neke karbove i da mi roost ne paše na to.. znam sta je, ljubomorni ste sta cu uzet roosta..
R@kija:
--- Citat: klembic - 25 Studeni, 2009, 21:29:48 ---sta mi svi odma serete po mom projektu.. ako vam se ne sviđa reć ću moderatoru da mi pobriše temu i ko bog.. a ne da mi tu filozofiraju dal cu stavit 19 il 21.. vidjet cu kako ce bit pa cemo popravit.. a aprilia top sta onda ako si probao to.. probat cu i ja pa cu vidjet.. jer nisam ja neki sin od ministra kulture da imam para kako se sjetim.. ja i brat smo se teze navukli za taj novac.. i zato ne želim da mi tu filozofirate za neke karbove i da mi roost ne paše na to.. znam sta je, ljubomorni ste sta cu uzet roosta..
--- Kraj citata ---
haha
aprilija top:
decko odi na selo sad te vrijedam ja sam pocel prije 5g ko ti sad trofy turpi i to al velim ti nema kruha svi ti klipovi specijale e buraz na isto ti dode neko ce ti doc s malo naturpijanim tpr-om ili cak seriskim s roostom ili yasunijem i odrat ce te ja sam se izvozo na trofiyima sad mi je gust jedamput tjedno upalit ewolutiona prodirat se i gotovo a ovo kaj ti mislis da ces se vozit svaki dan s tim slozenim trofijem pogle si moju staru temu trofi s tom kanalima ima ti tu motor se navrtava i sve ali nejjjjjjjdeeeeeeeeee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju