Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
i da.. danas sam naručio Stage 6 HPC (12mm) radilicu i SSP pumpu vode.. jer ona ima veći propeler i trebalo bi cilkurirat više vode.. 160€ onako za prvu ruku.. poslije ovoga cu karb i te male stvarčice.. najvjerovatnije cu stavit neki žičani sprint filter ili malossi E5 ali neam kapu za kišu.. je da se motor ne vozi po kiši al opet.. doduše bacim ja airbox gore i mirna bosna.. za VForce3 i R/T zvono neznam kad ce doci.. jer mi to kod frend u njemačkoj..
aprilija top:
lol 19 21 vidi se da ste početnici i to teski karb 21 i 19 su istipo dimenzijama samo je unutrasni fi na 21 veci za 2mm od 19 ostalo sve isto a ovaj setap nebu smjesta iso,malo bolje od ser trofija isprobano sa tim kanalima prije 3g
gokiSP:
ko prica o dellu 21 ::)
Pupo:
--- Citat: aprilija top - 25 Studeni, 2009, 18:12:08 ---lol 19 21 vidi se da ste početnici i to teski karb 21 i 19 su istipo dimenzijama samo je unutrasni fi na 21 veci za 2mm od 19 ostalo sve isto a ovaj setap nebu smjesta iso,malo bolje od ser trofija isprobano sa tim kanalima prije 3g
--- Kraj citata ---
Pa nema razliko skoro :toothy9: osim što je na 19mm karbu presjek 1133mm kvadratna a na 21 je 1384mm. Odnosno, ugrubo to je 20% više zraka pri istoj brzini ulaska smjese u cilindar.
20% više zraka + 20% više goriva = više snage il čega već.
Tako da nisu baš ista stvar 19 i 21.
gokiSP:
jos ako je neki pwk 21 :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju