Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (40/61) > >>

klembic:

--- Citat: zL!Ko - 05 Siječanj, 2010, 23:09:15 ---gledam sad neke slike na mobu i nadjem misterioznu sliku klembiceve glave.
eto pa otkrije misteriju začađenosti jednog djela glave a drugog ne klembic ce mu udjelit neku nagradu. Siguran sam  :laughing7::toothy9: :toothy9:

i stvarno nije nista cetkano ni skidano, kako smo je skinuli tako je na slici.

klembo zar postoji neka nova žema u tvom zivotu  :laughing7: :laughing7:

i da, sve ovo je powered by:

--- Kraj citata ---
haha koja prava glava.. e da ljudi.. danas sam opet rastavio blokove as se ispostavilo da jedan lager nisam otvorio.. ono pločice sastrane.. ali kad sam otvorio sam vidio da je ipak otvoreno.. niš sve namazao silikonjom i vario nazad.. niš spešl..
a ivane za tu ženu.. ne, al uskoro ce.. vec se nes konta xD.. a to u vezi žene je jedan citat ŠTANGE iz NORLAMNOFOBIJE.. xD..

pajo.. cuj, prvo sam stavio u dobuko, fino sve prodinstao na jednoj glavici kapulice na srednjoj vatrici.. svemu dodao malo crnoga vinčeka i ostavio da se ohladi.. u to sam dodao svježe protučena jaja i onda bacio u blokove.. al sam sve tako zapaprio tako da ce te terat na WC kad to probas xD

klembic:
btw.. znam zas je onakva glava.. malo je propišao dihtung pa se sve ukakalo.. a dao bi mu nagradu.. ili mozda nebi.. nego de dodi do mene da ja vidim tu topovu radilicu sta cemo stavit u moje blokove.. :evil1:

vanjossi:

--- Citat: klembic - 05 Siječanj, 2010, 22:59:21 ---alblča blas albla... spammeri jedni.. bio sam u staru i on mi nudi one KOYO šit lagerčiće.. proslu put kad sam rastavljao blokove sam uzeo u rijeci iste lagere SKF C3 za 100 kn obadva.. as su bili cijena nabavna.. stari nes sredio na motoru od koće od vlasnika tog kurca.. a necu uzimat nikakvo malo si fuš ili molini lagere.. tamo malossi karb 25 200€ zapravo dell od 100€.. tako da, lopovluk..  daj fatal1ty ti i tvojih 36 kn za lager.. pa to mozda ti da onaj drugih dimenzija koji je zaribao 5 puta.. ma daj ajde e.. meni je kostao najmanje 50kn i to uvozna cijena (nabavna) tako da mi ne sercukajte ovuda.. vanjosi nisam reko da je komad 200 naku.. nego obadva..  joooj sto mi dizete tlak e..  :angry9:
kako mi ta žena može dignut tlak, pa to nije istina  :laughing9:

--- Kraj citata ---
ja sam rekao cifru otrpilike znam da su skuplji..

vanjossi:

--- Citat: klembic - 06 Siječanj, 2010, 00:36:36 ---oces?? eto imam ti 4 poglodana za 144 kn.. ma ko novi iz blokova

--- Kraj citata ---
necemo spamat.. imam pitanje, jeste otkrili uzrok onakvoj garezi na glavi? pitam jer sam vidio par takvih glava, ja sam mislio da mozda nije dobro klip "nabijao" kompresiju u tom dijelu, imate vi neku bolju teoriju?

klembic:

--- Citat: vanjossi - 06 Siječanj, 2010, 00:42:16 ---necemo spamat.. imam pitanje, jeste otkrili uzrok onakvoj garezi na glavi? pitam jer sam vidio par takvih glava, ja sam mislio da mozda nije dobro klip "nabijao" kompresiju u tom dijelu, imate vi neku bolju teoriju?

--- Kraj citata ---
imas pravo.. to mi dihtung propisao vodu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju