Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
gokiSP:
anđelko :headbang:
i nije unutarnji nego vanjski poglodan :icon_tongue:
klembic:
alblča blas albla... spammeri jedni.. bio sam u staru i on mi nudi one KOYO šit lagerčiće.. proslu put kad sam rastavljao blokove sam uzeo u rijeci iste lagere SKF C3 za 100 kn obadva.. as su bili cijena nabavna.. stari nes sredio na motoru od koće od vlasnika tog kurca.. a necu uzimat nikakvo malo si fuš ili molini lagere.. tamo malossi karb 25 200€ zapravo dell od 100€.. tako da, lopovluk.. daj fatal1ty ti i tvojih 36 kn za lager.. pa to mozda ti da onaj drugih dimenzija koji je zaribao 5 puta.. ma daj ajde e.. meni je kostao najmanje 50kn i to uvozna cijena (nabavna) tako da mi ne sercukajte ovuda.. vanjosi nisam reko da je komad 200 naku.. nego obadva.. joooj sto mi dizete tlak e.. :angry9:
kako mi ta žena može dignut tlak, pa to nije istina :laughing9:
zL!Ko:
gledam sad neke slike na mobu i nadjem misterioznu sliku klembiceve glave.
eto pa otkrije misteriju začađenosti jednog djela glave a drugog ne klembic ce mu udjelit neku nagradu. Siguran sam :laughing7::toothy9: :toothy9:
i stvarno nije nista cetkano ni skidano, kako smo je skinuli tako je na slici.
--- Citat: klembic - 05 Siječanj, 2010, 22:59:21 ---kako mi ta žena može dignut tlak, pa to nije istina :laughing9:
--- Kraj citata ---
klembo zar postoji neka nova žema u tvom zivotu :laughing7: :laughing7:
i da, sve ovo je powered by:
pajo:
ja tu ne kužim ništa šta klembic radi te stavlja ležaje te skida,pa onda vadi radilicu,semeringe u duboko pa ovo je živi kirbaj
baš me zanima kako če to da tera ???
inače zanimljiv projekt :icon_thumright:
black-rox:
Čuješ ovi koyo će trajat milijon kilometara od jebenog fuš skf,i inače u rijeci u skf ležaj jedan je cca oko 50kn i ne vrijedi jebene lipe kupio jednom i nikad više..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju