Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (28/61) > >>

Nero:
tko je ikada učio hidrauliku, zna da su gubici manji što je glađa površina, ali budući da je ovdje riječ o tankom sloju benzine ona ti se jednostavno zalijepi za aluminij ili pretvori u kapljice.

klembic:

--- Citat: black-rox - 20 Prosinac, 2009, 00:56:36 ---Uzmi jedan aluminijski komad koji je ispoliran i jedan koji nije i onda probaj po njemu proliti bengu pa će ti sve biti jasnije ili ću ti objasniti kad budeš online :hello:

--- Kraj citata ---
dada.. kad malo bolje razmislim imas pravo.. hvala vam, dobro da se nisam zaletao..  :headbang:

klembic:
eto neki dan skinuta mašina.. brat i otac isli u trst a ja i zliko isli malo skinut mašinu da vidimo sta se događa s nom.. sto ide tako loše.. skinuli sve lijepo i doso red na sarafe glave.. odvidali tri matice i da ćemo četvrtu i opppp.. provrti.. malo smo kemijali i skinuli nekako.. kad sam skinuo cilindar imo sam sta videt.. karike sam jedva nasao kolko su poderane e.. sve slike cu objavit kad mi zL!Ko prebaci na komp.. sve smo poskidali i pustili.. sutra dan sam ja izvadio struju, vario, kuplung i sve.. pupmu ulja frknuo van.. i dosla radilica na red.. odvidam svih 6 vida i mislio sam da ce kao i prvi put to samo izac van.. kad ono labud.. ostavio sam to za iduci dan.. skemijo neki home made radapciger.. pa smo ja i otac to zvadili i ko kuća.. lageri jos ko novi.. imaju samo 10k km.. ko kuća.. danas malo blokove oprao perolinom i lijepo slikao na današnjem prekrasnom suncu :)) evo par slika.. ;)

klembic:
eto danas malo uhvatio vremena i volje pa isao polirat blokove.. i stamanim malo jednu malo drugu polovicu i kad dode stara da prestanem jer ipak je badnjak.. pa ajde.. eto tu ima dve slike kako sad izgleda.. al ima jos punooo posla oko toga.. jos dekl i pumpu treba ispolirat i onda ce jedna-dve pro slike za potpuni doživljaj xD

mario_f15:
ljepo je ispalo....
svaka cast...... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju